Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2009

Μετανάστες ή λαθρομετανάστες;


Επειδή τον τελευταίο καιρό γίνετε πολύς λόγος για τους μετανάστες, που βρίσκονται στην Πάτρα αλλά και σε όλη την Ελλάδα και την κομματική εκμετάλευση του προβλήματος, θα διαβάσετε και τις απόψεις ενός μετανάστη (εμού του ιδίου), που δεν του δίνουν το βήμα τα ΜΜΕ που παίζουν το δικό τους παιγνίδι.
Εγώ λοιπόν όπως και χιλιάδες άλλοι συμπατριώτες μου, ήρθαμε στην Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία και αλλού, με το διαβατήριό μας απο αεροδρόμιο, σταθμό ή οδικώς. Αφού αναζητήσαμε αμέσως κατοικία και δουλειά, δηλωθήκαμε στις αρμόδιες υπηρεσίες για να πάρουμε τα απαραίτητα έγγραφα διαμονής μας στην εκάστοτε χώρα, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε όλα το νόμιμα δικαιώματα. ΕΜΕΙΣ λοιπόν είμαστε μετανάστες.
Όλοι αυτοί που βρίσκονται στην Ελλάδα, στην συντριπτική τους πλειοψηφίας έχουν έρθει από όλες πλην των νομίμων οδών! Είτε περνώντας με τα πόδια μέσα από άβατα σημεία των συνόρων, είτε με κάποια βάρκα μας τους έστειλαν τα "κουμπαράκια" μας. Και όταν έγιναν αντιληπτοί άρχισαν το παραμύθι του πολιτικού ασύλου. Και σαν να μην έφταναν αυτοί πλάκωσαν και οι κουλτουριάρηδες του ΣΥΝ πλην ΚΚΕ, οι δήθεν δημοκράτες και προοδευτικοί, όπως και τα τσιράκια τους INDYmindy και το κακό συναπάντημα, με τσιρίδες και αλαλαγμούς που συνοδευόταν με τις απαραίτητες πέτρες και τραμπουκισμούς, να τους δώσει το κράτος τα έγγραφα που θέλουν και να τους έχουμε στα πούπουλα.
Οπα ρε μάγκες, έχουν οι Έλληνες τέτοια αντιμετώπιση; Γιατί δηλαδή να την έχουν οι λαθραίοι; Και για να λέμε και αλήθειες, οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν την δωρεάν υγεία, οι Έλληνες όμως όχι. Και δεν είδα κανένα ψευτοαριστερό να φωνάξει πρώτα για τους έλληνες και μετά για τους λαθραίους!
Ακούστε λοιπόν τσογλάνια τις αναρχοαριστεράς με τους γεμάτους λογαριασμούς, κόψτε τις παπαριές για τάχα ρατσιστές, εθνικιστές και δείτε τον ρατσισμό που υπάρχει εναντίον των Ελλήνων μέσα στην ίδια μας την χώρα! Αλλά τι να ακούσετε, αφού έχετε τέτοια ανθελληνική πόρωση που ούτε τουρκόσποροι να είσασταν!
Οι λαθρομετανάστες λοιπόν στα σπίτια τους και όταν χορτάσουν οι Έλληνες τότε να δείτε για τους άλλους και να βγάλετε τις ανθρωπιστικές σας ευαισθησίες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: