Τρίτη, 14 Απριλίου 2009

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα;


Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" σίγουρα κατάλαβαν ποιοί πολεμούν την Ελλάδα μέσα από τον πόλεμο κατά της πίστεως μας. Φυσικά ο καθένας έχει το δικαίωμα και είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου και ότι θέλει. Όμως επιτρέψτε μας και εμάς κύριοι "προοδευτικοί" να είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Έχουμε και εμείς το δικαίωμα.
Στην εκπομπή ήταν καλεσμένοι μεταξύ άλλων ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο κ. Γιακουμάτος βουλευτής της Ν.Δ, ο κ. Σηφουνάκης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γεωργιάδης βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ , η κ. Δούρου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μπίστης. Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής και ενώ βρισκόμαστε στη Μεγάλη Βδομάδα, οι "προοδευτικοί" του πάνελ χτυπούσαν συνεχώς την Ορθοδοξία μας και τον Μακαριστό Χριστόδουλο. Συνοπτικά θα αναφέρουμε 3 σημαντικά σημεία της όλης συζήτησης.
Αρχικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος απάντησε στην κ. Δούρου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ : " Εσείς που είστε εναντίον του Χριστιανισμού, που σημαίνει Δημοκρατία, και είστε υπέρ των άλλων, αν ήσασταν τώρα σε κάποια από αυτές τις χώρες που υποστηρίζετε και μιλάγατε έτσι για τις θρησκείες τους θα σας λιθοβολούσαν".
Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ απευθύνθηκε στον κ. Σηφουνάκη, ο οποίος ανέφερε προηγουμένως πως ο Μακαριστός Χριστόδουλος ήταν διχαστικός, και έκανε την εξής ερώτηση: " Σας πείραξε είπατε που ο Μακαριστός Χριστόδουλος μίλησε για την "δεξιά του Κυρίου"", κάτι που υπάρχει γραμμένο στα ευαγγέλια μας. " Δεν πειραχτήκατε όμως όταν ο Μακαριότατος Ιερώνυμος είπε ότι οι αριστεροί είναι πιο θρησκευόμενοι από τους δεξιούς; Αυτό δεν ήταν διχαστικό;". Φυσικά αργότερα ο κ. Σηφουνάκης δεν απάντησε ποτέ στο ερώτημα...!
Για το τέλος κρατήσαμε αυτά που είπε ο κ. Μπίστης, για να δείτε και να καταλάβετε με ποιόν τρόπο σκέπτονται για εμάς αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια. Ο κ. Μπίστης λοιπόν είπε αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις της εκπομπής περί θρησκείας: "Σε κάποια θέματα ο Ελληνικός λαός δείχνει να έχει ωριμάσει", αναφερόμενος στα ερωτήματα της δημοσκόπησης που αφορούσαν τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους και της είσπραξης φόρων από την εκκλησία όπου τα ποσοστά ήταν υπέρ του διαχωρισμού και της είσπραξης. Και συνεχίζει.." ..σε κάποια άλλα όμως θέματα όπως το ζήτημα της υποχρεωτικής διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία δεν έχει ωριμάσει". Να σημειώσουμε ότι σε αυτό το ερώτημα το 67,4% πίστευε ότι τα θρησκευτικά πρέπει να είναι υποχρεωτικά. Προφανώς εδώ λοιπόν μας άφησε να καταλάβουμε ότι όπου ο Ελληνικός λαός συμφωνεί μαζί του ,και κατ' επέκταση με τους εκάστοτε κυβερνόντες του τόπου, όπου συμπίπτει με την δική του άποψη, είμαστε ώριμοι. Όπου δεν συμπίπτουμε με τις απόψεις τους είμαστε ανώριμοι! Μόλις δηλαδή μας "καταφέρετε" και έρθουμε στις δικές σας απόψεις και στο θέμα του μαθήματος των θρησκευτικών θα έχουμε ωριμάσει; Αυτό κύριοι δεν ονομάζεται ωριμότητα. Αυτό ονομάζεται δουλικότητα. Όμως ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα της δουλοπρέπειας. Αυτό να το θυμάστε όλοι όσοι έχετε τη φιλοδοξία να κυβερνήσετε αυτόν τον τόπο...!
..(( Λ ))..
Από το Ελλήνων Αφύπνιση

Που τους βρίκαμε όλους αυτούς τους κουλτουριάριδες δημοκράταρους;!;!


Δεν υπάρχουν σχόλια: