Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Τα ΜΜΕ και τα παιγνίδια τους!

Βλέπω εδώ και καιρό όλα τα ιδιωτικά κανάλια να έχουν φάει τα λυσσακά τους, ότι τον Ιούνιο θα έχουνε και εθνικές εκλογές! Αμάν βρε παιδιά τι κάψα είναι αυτή! Έχουμε και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να μας τα ζαλίζουν ότι αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να βγάλουν την χώρα από το τέλμα! Καταγγέλουν μάλιστα την ΝΔ για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν αυτή την στιγμή την Ελλάδα. Ώπα ρε μάγκες! Ξεχνάτε ποιος κυβερνούσε πριν το 2004; Το μπάχαλο δεν έγινε μόνο με την ΝΔ. Απλά στην ΝΔ δεν έχουν κάνει διατριβή στην κλεψιά όπως στο ΠΑΣΟΚ! Ήρθαν οι γαλάζιοι να χώσουν και αυτοί το χέρι τους στα ταμεία, αλλά τους κάναν στα περισσότερα τσακωτούς. Που πάτε ρε κακομοίρηδες; Εσείς είστε του δημοτικού σε αντίθεση με τους πράσινους που έχουν master!
Και για να επανέρθω στα ΜΜΕ, μας περνούν σιγά σιγά, ότι ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμοι για την κυβέρνηση. Δηλαδή είναι σε θέση να οδηγήσουν την Ελλάδα σε καλύτερες οικονομικά μέρες. Μα αυτοί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα οικονομικά του κόμματός τους, θα τα βγάλουν με της χώρας; Και το λέω αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι χρεωμένο στις τράπεζες 55 εκατ. ευρώ, φυσικά τα ΜΜΕ δεν θα το βγάλουν αυτό ποτέ! Καλά που είναι και το κανάλι της Βουλής και ακούμε πολλά χωρίς να μπορούν οι "ειδικοί αναλυτές" να κόψουν και να ράψουν τις ομιλίες των 300!
Τα κανάλια όμως είναι επιχειρήσεις και κοιτούν το συμφέρων τους, κάνοντας παιγνίδι πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο. Άντε βρε περαστικά μας και καλό Πάσχα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: