Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Έξω οι κλέφτες!

Καλά εκεί στο ΠΑΣΟΚ θα μας τρελάνουν. Με το θέμα Παυλίδη έχουν πάρει τα πάνω τους και ξεσαλώσαν. Και πως να μην αισθάνονται άτρωτοι, όταν κανείς τους δεν μπορεί να καταδικαστεί για το γιουρούσι που έκαναν τόσα χρόνια! Υπάρχει βλέπεις ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, οπότε θα απολαμβάνουν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα το πλιάτσικο των κρατικών ταμείων. Και θα κουνούν και το δάχτυλο όπως ο Παυλίδης, στους νεοδημοκράτες που τόλμισαν και αυτοί να βάλουν χέρι στο μέλι!
Δε λέω να μην πάει σε δίκη ο Παυλίδης, αλλά δεν μπορώ να τους βλέπω να το παίζουν ηθικοί και υπερασπιστές του δημόσιου συμφέροντος.
Αλλά εμείς, μόλις μας ρίξουν το δόλωμα της κακιάς δεξιάς, θα τρέξουμε πίσω τους παρακαλώντας τους να μας σώσουν!
Έχουμε και την Νέα Δημοκρατία να έχει χάσει τον μπούσουλα και να μην ξέρει από που της έρχοντε οι φάπες! Που πάτε ρε κακομοίρηδες;
Ε, όχι λοιπόν είναι καιρός να ξεφύγουμε από αυτούς που μας ταλαιπωρούν τόσα χρόνια, είναι ώρα να τους δώσουμε και εμείς αυτό που τους αξίζει, να τους στείλουμε σπίτια τους. Όσο για την μπλόφα της ακυβερνησίας δεν μας πείθουν, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κάνουν κάτι για τον έρημο αυτό τόπο, αρκεί να του δώσουμε την ευκαιρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: