Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Τροπολογίες ακροδεξιάς για το ΠΑΣΟΚ η αποχώρησει των τουρκικών στρατευμάτων!!!


Από το zougla.gr

Ψήφιζαν συνειδητά υπέρ της Τουρκίας στο Ευρωκοινοβούλιο!!!!

«Κατά την περίοδο 2004 - 2007 και όταν βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη ο περίφημος «Οδικός Χάρτης» για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, υπέβαλα πρόταση στο Ευρωκοινοβούλιο να μην αρχίσει καμία ενέργεια ή διαδικασία, αν προηγουμένως δεν έχουν αποχωρήσει από την Κύπρο τα στρατεύματα κατοχής. Η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά της πρότασης και συνεπώς υπέρ της παραμονής των τουρκικών στρατευμάτων στο νησί», λέει στη zougla.gr ο κ. Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα δημοσιοποιήσει την στάση των κομμάτων εξουσίας, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, στην Ευρωβουλή, με την κυκλοφορία ειδικών φυλλαδίων που θα αποτελούν μέρος του προεκλογικού του υλικού.

«Επανήλθα, συνεχίζει ο κ. Καρατζαφέρης, και υπέβαλα και δεύτερη πρόταση, με την οποία ζητούσα να μην προχωρήσουν οι διαδικασίες που προβλέπονταν για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας προς την ΕΕ, αν προηγουμένως η Άγκυρα δεν ακύρωνε την απόφαση της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης για το περίφημο « CASUS BELI, που προβλέπει ότι η επέκταση των χωρικών υδάτων της Ελλάδας στο Αιγαίο αποτελεί εχθρική κίνηση και αιτία πολέμου). Και πάλι η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν κατά της πρότασής μου στο Στρασβούργο.

Τι απαντά το ΠΑΣΟΚ
«Πρόκειται για μια ιστορία που σκοπίμως φέρνει και ξαναφέρνει στη δημοσιότητα ο Γ.Καρατζαφέρης, γνωρίζοντας ότι το ΠΑΣΟΚ δεν ψηφίζει ποτέ τροπολογίες της ακροδεξιάς στο ευρωκοινοβούλιο, κάτι που προφανέστατα τον ενοχλεί.

Το ΠΑΣΟΚ διά του εκπροσώπου του στην ευρωβουλή, όπως και ο Συνασπισμός και η ΝΔ είχαν επιτύχει με τις ενέργειές τους να καταγραφούν στα ψηφίσματα του ευρωκοινοβουλίου ακόμα πιο σημαντικές αναφορές από πλευράς ουσίας για το συγκεκριμένο θέμα», απαντά το ΠΑΣΟΚ στις καταγγελίες του προέδρου του ΛΑΟΣ.

σχόλιο: Να χαιρόμαστε τους γαλαζοπράσινους ελληνάρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια: