Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Βερύκιος ο διεθνιστής....


Διάλογος μεταξύ Δήμου Βερύκιου και Δημήτρη Σταυρόπουλου το πρωί στο ραδιόφωνο Θέμα 9.89 με αντικείμενο το Αιγαίο.

Ο Βερύκιος υπεραμυνόταν της συνδιαχείρησης του Αιγαίου με τους Τούρκους για να βγάλουμε όπως έλεγε τον πλούτο και να γίνουμε όλοι πλούσιοι. Τι κι αν ο Σταυρόπουλος τον ρωτούσε ρητορικά "Μα καλά δεν σε ενδιαφέρει αν συνδιαχειριστούμε το Αιγαίο με τους προκλητικούς γείτονες;" εκείνος απαντούσε πως δεν είναι το ζουμί εκεί... είναι κάπου αλλού μάλλον για τον Βερύκιο ... κάπου γωνία με τον μπακλαβά....και τις θέσεις ΣΥΡΙΖΑ περί -ανύπαρκτης- εξωτερικής πολιτικής.
Στη συνέχεια ο Δημήτρης Σταυρόπουλος είπε ότι δεν εμπιστεύεται καθόλου τον Γιώργο Παπανδρέου στα εθνικά ζητήματα και άρχισε να υπονοείται από τον ροζούλη Δήμο της ενδοτικότητας και υποχωρητικότητας - κοινώς πάρτε μας και τα σώβρακα- ότι είναι ψιλοφασίστας ο Σταυρόπουλος και να πάει να κάνει παρέα με τον Βορίδη.
Και το γκραντ φινάλε και το μεγάλο αυτογκόλ του Βερύκιου
Ερώτηση Σταυρόπουλου: Ξέρεις ότι περίπου 26 πιλότοι μας έχουν πέσει από τους Τούρκους σε αερομαχίες στο Αιγαίο με τις καθημερινές παραβιάσεις που έχουμε;
Βερύκιος:Ε καλά... κι εμείς έχουμε ρίξει...
Σταυρόπουλος: Πότε ρίξαμε εμείς τούρκο πιλότο και πέθανε κι όλας και δεν το μάθαμε; Μήπως εννοείς εκείνον που ρίξαμε και πρόλαβε κι έπεσε στη θάλασσα;
Βερύκιος: Κι αυτό ακόμα κατάρριψη είναι...
Σταυρόπουλος: Ξέρεις μιλάμε για περιοχή πάνω από το Αιγαίο σε ελληνικό FIR πάνω από την Χίο και όχι πάνω από τη Σμύρνη..
Βερύκιος: Κι εκεί διεθνή ύδατα και διεθνής εναέριος χώρος είναι....
Ζαβαρακατρανέμια φιλότουρκε Δήμο... δεν πας απέναντι σε καμιά Birlik να κάνεις καριέρα; Χαραμίζεσαι εδώ Συριζούλη....

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

επι τελους
ο ηλιθιος αποκαλυφθηκε

ΒΛΑΚΑΣ ,αλλα αποδειχθηκε και ανθελληνας