Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

Η Βουλή των δαχτύλων.....!





Εμείς αν σας το δείξουμε, να δείτε τι θα γίνει....!!!

Κάποτε το έλεγαν....Ζωή...


Kάποτε ο χρόνος είχε τέσσερις εποχές, σήμερα έχει δύο.

Κάποτε δουλεύαμε οκτώ ώρες, σήμερα έχουμε χάσει το μέτρημα.

Κάποτε είχαμε χρόνο να πάμε για καφέ με τους φίλους μας. Τώρα τα λέμε μέσω MSN και Skype.

Κάποτε είχαμε χρόνο να κοιτάξουμε τον ουρανό, να δούμε το χρώμα του, να ακούσουμε το κελάηδισμα των πουλιών, να νιώσουμε την ευωδιά του βρεγμένου χώματος. Σήμερα τα βλέπουμε στην τηλεόραση.

Κάποτε παίζαμε με τους φίλους μας ποδόσφαιρο στις αλάνες. Σήμερα παίζουμε ποδόσφαιρο στο Playstation.

Κάποτε ζητάγαμε συγγνώμη από κοντά.. Σήμερα το λέμε και με SMS.

Κάποτε κυκλοφορούσαμε με ταπεινά αυτοκίνητα 1000 κυβικών και ήμασταν χαρούμενοι. Σήμερα κυκλοφορούμε με τζιπ 2000 κυβικών και στεναχωριόμαστε που δεν έχουμε τζιπ... 3000 κυβικών.

Κάποτε αγοράζαμε ένα παντελόνι και το είχαμε για δύο χρόνια. Τώρα το έχουμε δύο μήνες και μετά παίρνουμε άλλο.

Κάποτε ζούσαμε σε σπίτι 65 τετραγωνικών και ήμασταν ευτυχισμένοι. Σήμερα ζούμε σε σπίτια 120 τετραγωνικών και δεν χωράμε μέσα...

Κάποτε λέγαμε καλημέρα σε ένα περαστικό και τον ρωτούσαμε για την τάδε οδό. Σήμερα μας το λέει ο navigator.

Κάποτε πίναμε νερό της βρύσης και ήμασταν μια χαρά. Σήμερα πίνουμε εμφιαλωμένο και αρρωσταίνουμε.

Κάποτε είχαμε τις πόρτες των σπιτιών ανοικτές, όπως και τις καρδιές μας. Σήμερα κλειδαμπαρωνόμαστε, βάζουμε συναγερμούς και έχουμε και 5-6 λυκόσκυλα για να μην αφήσουμε κανέναν να μας πλησιάσει,
είτε είναι καλός, είτε κακός.

Κάποτε ξυπνάγαμε πρωί πρωί την Κυριακή για να πάμε στην εκκλησία. Σήμερα δεν πάμε γιατί είναι...μπανάλ. Και γιατί οι παπάδες γίνανε μεσίτες και επιχειρηματίες.
Κάποτε είχαμε 2 τηλεοπτικά κανάλια και πάντα βρίσκαμε κάτι ενδιαφέρον να δούμε. Σήμερα έχουμε 100 κανάλια και δεν μας αρέσει κανένα πρόγραμμα.

Κάποτε μαζευόμασταν όλη η οικογένεια γύρω από το κυριακάτικο τραπέζι και αισθανόμασταν ενωμένοι και ευτυχισμένοι. Σήμερα έχει ο καθένας το δικό του δωμάτιο και δεν βρισκόμαστε μαζί στο τραπέζι ποτέ...

Κάποτε η σκληρή δουλειά ήταν ιδανικό. Σήμερα είναι μαλακία.

Κάποτε μας μάγευε η φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη. Σήμερα μας ξεκουφαίνει ο...Μακρόπουλος.

Κάποτε ντοκουμέντο ήταν μια επιστημονική ανακάλυψη.Σήμερα ντοκουμέντο είναι ένα ερασιτεχνικό βίντεο που δείχνει δύο οπαδούς ομάδων να ανοίγουν ο ένας το κεφάλι του άλλου.

Κάποτε βλέπαμε στην τηλεόραση κινούμενα σχέδια με τον Μίκυ Μάους, τον Σεραφίνο, τον Τιραμόλα. Σήμερα βλέπουμε τους Power Rangers και τους Monsters με όπλα και χειροβομβίδες να σκοτώνουν και να ξεκοιλιάζουν...τους κακούς.

Κάποτε μας αρκούσε μια βόλτα με την κοπέλα μας σε ένα ταπεινό δρομάκι της γειτονιάς. Χέρι-χέρι, να κοιτάμε τον ουρανό, να σιγοψυθιρίζουμε ένα ρομαντικό τραγουδάκι και να ταξιδεύουμε νοητά. Σήμερα πάμε διακοπές στο Ντουμπάι, στο Μαρόκο και στο Μεξικό. Και ονειρευόμαστε ταξίδια στο Θιβέτ.

Κάποτε είχαμε το θάρρος και τη λεβεντιά να λέμε «Έκανα λάθος». Σήμερα λέμε «Αυτός φταίει»...

Κάποτε νοιαζόμασταν για το γείτονα, σήμερα τσατιζόμαστε αν αγοράσει καλύτερη τηλεόραση από εμάς.

Κάποτε ζούσαμε με το μισθό μας. Σήμερα ζούμε με τους μισθούς που ΘΑ πάρουμε.

Κάποτε δεν είχαμε φράγκο στην τσέπη, μα ήμασταν τόσο, μα τόσο ευτυχισμένοι! Σήμερα έχουμε τα πάντα και τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.

Κάποτε περνάγαμε υπέροχα στο ταβερνάκι της γειτονιάς, με κρασάκι, τραγούδι και κουτσομπολιό. Σήμερα...μιζεριάζουμε σε ακριβά εστιατόρια του Κολωνακίου.

Κάποτε ιδανικό ήταν να γίνεις αναγνωρισμένος. Σήμερα ιδανικό είναι να γίνεις απλά αναγνωρίσιμος.

Κάποτε μας δάνειζε λεφτά ο αδελφός μας. Σήμερα μας δανείζουν οι τράπεζες.

Κάποτε κοιτούσαμε στα μάτια τους ανθρώπους. Τώρα τους κοιτάμε στην τσέπη.

Κάποτε δουλεύαμε για να ζήσουμε. Σήμερα ζούμε για να δουλεύουμε.

Κάποτε είχαμε χρόνο για τον εαυτό μας.Σήμερα δεν έχουμε χρόνο για κανένα....

Αυτό το «Κάποτε», το έλεγαν Ζωή....

ΠΗΓΗ

Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

ΚΚΕ το κόμμα σου λαέ;


Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ μας ανταγωνίζεται αθέμιτα.

1) ανήκει σε κόμμα που είναι στη βουλή, το ΚΚΕ!
2) δεν έχει κανένα προσωπικό επιχειρηματικό ρίσκο!
3) τελευταία πήρανε επιδότηση χωρίς απολύτως διαφανή κριτήρια 1.000.000 ευρώ!
4) αρκετοί δήμοι ανήκουν στο ΚΚΕ όπως και δημοτικές επιχειρήσεις από όπου παίρνουν όλες τις δουλειές!
5) τα κεφάλαια προέρχονται από εισφορές μελών. Τσάμπα χρήμα!
6) στο βωμό των πολιτικών διαπραγματεύσεων, έχουνε πάρει όλες τις δουλειές από το Δημόσιο, εφημερίδες, περιοδικά, νομαρχίες, δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις, όλες τις μεγάλες εταιρείες, το ΒΕΑ, όλα τα συνδικαλιστικά έντυπα. Ακόμα και δεξιές εφημερίδες τυπώνουν για να τους εξασφαλίσουν ήρεμο εργασιακό περιβάλλον!
7) διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά επαγγελματικών στελεχών του κόμματος σε όλες τις ειδικότητες!
8) διαθέτουν μια ολόκληρη στρατιά από επαγγελματίες συνδικαλιστές όπου οι περισσότεροι κατεβαίνουν για βουλευτές και με αυτούς πολεμάνε τους ανταγωνιστές τους!
9) οι επιχειρήσεις του ιδιωτικού ή του δημοσίου τομέα με συνδικαλιστικό σωματείο εργαζομένων και πρόεδρο που ανήκει πολιτικά στο ΚΚΕ τυπώνουν όλα τα έντυπα τους στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ.!
10) οι εργαζόμενοί τους δεν έχουν κάνει ποτέ απεργία ούτε ποτέ έχει σταματήσει η παραγωγή!
11) καμία δημόσια υπηρεσία δεν τολμάει να εισβάλει στις εγκαταστάσεις τους όπως κάνουν σε τόσους άλλους συναδέλφους!
12)η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ του ΚΚΕ. έχει πιο φτηνά μεροκάματα. Δεν εφαρμόζει την ΣΣΕ του ΣΕΜΕΕ που θέλει να μας επιβάλουν πανελλαδικά οι επαγγελματίες βουλευτοσυνδικαλιστές του κκε.
13) το 2008 ο τζίρος της τυποεκδοτικής είναι περίπου 80.000.000 ζεστό χρήμα που το άρπαξαν με κομματικά, πολιτικά και συνδικαλιστικά μέσα.
14) Δεν μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν!
15) Είναι παράλογο ένα κόμμα που ψηφίζει νόμους να έχει και δικές του επιχειρήσεις. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός.

ΘΕΤΟΥΜΕ ΔΥΟ ΑΠΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Ποιο άλλο τυπογραφείο πανελλαδικά λειτουργεί όπως
η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ ΤΟΥ ΚΚΕ;
Μας ανταγωνίζονται αθέμιτα
ΝΑΙ ή ΟΧΙ;

Ξεκληρίζεται η τυπογραφεία! πρέπει να αντιδράσουμε!
καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του τόπου να βοηθήσουν!

Πρέπει άμεσα να παρέμβει
η επιτροπή ανταγωνισμού!

Σχόλιο-Άντε να σας δω την Πρωτομαγιά αν θα κάνετε απεργία όπως λένε στο ΚΚΕ!

ΠΗΓΗ

Το θέμα ή το θέαμα των ημερών....

Μια εικόνα για το τι πραγματικά μας δίνουν τα δήθεν κόμματα εξουσίας....
Νομίζω ότι είναι ο μόνος ρόλος που μπορούν να παίξουν στην πολιτική ζωή της χώρας μας.....
Άντε μπας και τους δούμε και σε DVD σε νέα επεισόδια.....

Ευρωεκλογές 2009....

Ένα μήνα σχεδόν πριν τις ευρωεκλογές, και δεν έχουμε ακούσει ακόμα τις θέσεις των κομμάτων που θα ζητήσουν την ψήφο μας...
Για διπλές εκλογές ξεχάστε το, δεν αφήνουν την "κουτάλα"....
Μήπως τα σκάνδαλα είναι πιο σημαντικά από το τι θα υποστηρίξουν οι ευρωβουλευτές μας στο ευρωκοινοβούλιο;
Μήπως δεν πρέπει να μάθουμε τι θέσεις θα κληθούμε να ψηφίσουμε;
Μας πλασάρουν στις πληρωμένες δημοσκοπήσεις, τους οικολόγους να έχουν ένα 4,5%, χωρίς να έχουμε ακούσει κάποια θέση τους ή να έχουμε δει κάποιον εκπρόσωπό τους!
Μάλλον δεν θέλουν να μας δείξουν ότι δεν έχουν τα κότσια να υποστηρίξουν τα ελληνικά συμφέρωντα, όπως άλλωστε γίνετε τόσα χρόνια....
Μαθαίνουμε όμως ότι ο Καρατζαφέρεις θα βγάλει σε φυλλάδιο τις ψηφοφορίες της ευρωβουλής, για να δούμε πόσο "ελληνικά" ψήφιζαν κάποια "αστέρια" μας!

Γιατί κερδίζει έδαφος ο κ. Καρατζαφέρης!


Oι δημοσκοπικές επιδόσεις του ΛΑΟΣ είναι πλέον εξαιρετικά ικανοποιητικές. Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη καταγράφει ποσοστά της τάξης του 5,5%-6,5%, ενώ οι περισσότεροι αναλυτές θεωρούν ότι έχει δημιουργηθεί πολιτική δυναμική που θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις εκλογικές επιδόσεις του.
Κατά την άποψή μας, τέσσερις είναι οι λόγοι για τους οποίους ενισχύεται δημοσκοπικά ο ΛΑΟΣ. Το κόμμα του κ. Καρατζαφέρη καταγγέλλει τα κυβερνητικά σκάνδαλα της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας καταγγείλει στο παρελθόν και τα κυβερνητικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ. Έχει, λοιπόν, ενισχυμένη αξιοπιστία σε ζητήματα διαφάνειας και κάθαρσης. Τα στελέχη του ΛΑΟΣ δίνουν ιδιαίτερη έμφαση σε ζητήματα δημόσιας τάξης και προάσπισης των καλώς εννοούμενων εθνικών συμφερόντων μας. Ο συμβολισμός της επίσκεψης Καρατζαφέρη στο Αγαθονήσι φαίνεται ότι απέδωσε πολιτικά οφέλη σε μια περίοδο κατά την οποία η κυβέρνηση Καραμανλή προσαρμόζεται πλήρως στις υποδείξεις της Ουάσινγκτον για τα Ελληνοτουρκικά και τα Ευρωτουρκικά και δεν διανοείται να θέσει θέμα ευθυνών της Τουρκίας για τη μαζική λαθρομετανάστευση μέσω επιλεγμένων νησιών του Αιγαίου.
Ο τέταρτος λόγος για την εκλογική άνοδο του ΛΑΟΣ πρέπει να αναζητηθεί στην πολιτική κόντρα Καρατζαφέρη - Μπακογιάννη. Στόχος του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι να στείλει μέσα από αυτή την αναμέτρηση το μήνυμα μιας ευρύτερης Κεντροδεξιάς, που θα εξαρτάται λιγότερο από κυκλώματα συμφερόντων και πολιτικές οικογένειες και θα είναι πιο κοντά στον προβληματισμό και στην αγωνία των πολιτών. Εάν κρίνουμε από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων, η κόντρα αυτή φαίνεται να αποδίδει εκλογικά στον κ. Καρατζαφέρη.

Γιώργος Κύρτσος

ΠΗΓΗ

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Λάκης ο μέγας....

Ήρθε και πάλι ο Λάκης να μας διδάξει δημοκρατία και ανθρωπιά μέσα από το τσαντίρι του...
Τον είδαμε λοιπόν να κάνει τη γνωστή του δήθεν σάτυρα, παρουσιάζοντας αποσπάσματα από διάφορες εκπομπές και χλευάζοντας να προσπαθεί να μας κάνει να γελάσουμε...
Είναι γνωστό σε όλους οι απόψεις του για τον Καρατζαφέρη, όπως είναι φανερή και η σχέση του με τις θέσεις του Σύριζα. Εκεί όμως που θα ήθελα να σταθώ είναι στην αναφορά του στο Αγαθονήσι και τις παραβιάσεις των Τούρκων. Όπως ανέφεραν οι κάτοικοι του νησιού, την ημέρα που συνεδρίαζε η IDEM, η ομάδα του ΛΑΟΣ στην ευρωβουλή, δεν πέταξε κανένα μαχητικό πάνω από το νησί. Ο Λάκης αυτό δεν το ανέφερε γιατι θα έδειχνε την κίνηση Καρατζαφέρη να γίνει η συνεδρίαση μιας ομάδας της ευρωβουλής σε ελληνικό έδαφος και μάλιστα στην ευαίσθητη αυτή περιοχή... Αυτό δεν έπρεπε να ακουστεί κοθόλου, αφού κανένα άλλο κόμμα δεν τολμά να κάνει κάτι παρόμοιο. Να τονίσω ότι η Μπακογιάννη στρίμωξε το υπουργείο Εθνικής άμυνας, να μην κάνει καμία διευκόλυνση για την μετάβαση των ευρωβουλευτών!
Τι έγινε Λάκη, εκτός από προπαγανδιστής του Σύριζα, έγινες και μισθοφόρος της Ντόρας;
Στη συνέχεια ακολούθησε η λοιδωρία προς όλα τα πρόσωπα που έδειξε στα βίντεό του...
Φυσικά πέταξε και τις απόψεις του για τους λαθρομετανάστες, που ως θολοκολτουριάρης θέλει να έρχοντε όλοι μέσα και μάλιστα να τους έχουμε σαν πασάδες, επειδή είναι κακόμοιροι... Ε, όχι κύριε Λάκη, να τους πάρεις στο σπίτι σου και να αφήσεις εμάς τους δήθεν ρατσιστές στην ησυχία μας...

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Γρίπη των χοίρων ή κάτι άλλο;

Νόσος των τρελών αγαλάδων, γρίπη των πουλερικών και τώρα η γρίπη των χοίρων!!! Τι γίνετε παίδες, πάλι τον πανικό να φέρουμε;
Και σαν να μην έφτανε η τηλεόραση να μας τρομοκρατεί, άρχισαν και τα blogs να μπένουν σε αυτόν το χορό!
Καλά μάγκες κάντε λίγο κράτει και δείτε και το ενδεχόμενο να είναι κάποιο οικονομικοπολιτικό παιγνίδι!
Μην σκορπάμε τον τρόμο έτσι απλά για να γράφουμε στα blogs και να έχουμε επισκεψιμότητα...
Στο φινάλε δεν είμαστε και όλοι ταξιδευτές ή ρεπόρτερ του National Geographic, να κάνουμε ταξίδια στο Μεξικό λες και είναι το μπακάλικο του μπαρμπα-Μήτσου!

Που καταντίσαμε λοχία ή περασμένα μεγαλεία;

Ε Π Ε Ι Γ Ο Ν
Η έκδοση "πιστωτικής κάρτας VISA"
από το ΠΑΣΟΚ αποσκοπεί στην
έξοδό του από την ...οικονομική κρίση.
-----------------------------
Περίπου δέκα εκατομμύρια ευρώ περισσότερα από την κρατική επιχορήγηση προς το ΠΑΣΟΚ είναι η "μαύρη τρύπα" στα οικονομικά του κόμματος, όπως προκύπτει από τον ισολογισμό του 2008.
Έτσι χρειάστηκε να προχωρήσει στην ανάληψη δυο τραπεζικών δανείων, συνολικού ποσού 3.1403.000 ευρώ, για να καλύψει το ιλιγγιώδες άνοιγμα.
Συγκεκριμένα, έλαβε - σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία - 2.903.000 ευρώ από την Αγροτική Τράπεζα και 1.500.000 ευρώ από την EUROBANK, δηλαδή από την τράπεζα της οποίας το κορυφαίο της στέλεχος, Νίκος Καραμούζης, ήταν αυτός που οργάνωσε (και μάλιστα στο σπίτι του στην Εκάλη) το περίφημο δείπνο του Γιώργου Παπανδρέου με επιχειρηματίες, που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.
Πώς να τα βγάλει πέρα, όταν οι εισφορές των "πράσινων" βουλευτών ανέρχονται μόλις σε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, 810.701,18 ευρώ, των ευρωβουλευτών του μόνο 124.653,91, ενώ τα έσοδα από τις εισφορές των μελών και των φίλων του ανέρχονται σε 364.326,33 ευρώ;
Και να φανταστεί κάποιος ότι το 2008 δεν ήταν εκλογική χρονιά, ώστε τα έξοδα ήταν λιγότερα.
Ωστόσο, ο λογαριασμός αναγράφει:
  • 2.142.162,93 ευρώ για επιμόρφωση.
  • 8.501.487,32 ευρώ για μετακινήσεις και περιοδείες στελεχών
  • 2.915.075,89 ευρώ για διαφήμιση και γενικότερα για προβολή των θέσεων του ΠΑΣΟΚ
  • 1.713.525,93 ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις και συνέδρια και
  • 286.702,72 ευρώ για διάφορα κομματικά έντυπα.
  • 871.958,83 ευρώ για το νοίκι των γραφείων της Ιπποκράτους, αλλά και των άλλων τριών κτιρίων.
  • 1.818.660,35 ευρώ για τηλεφωνικές κλήσεις.
  • 160.031 ευρώ για ηλεκτρικό ρεύμα.
  • 6.053 ευρώ για νερό.

Οι τόκοι όμως από τα προηγούμενα χρέη τρέχουν και ξεπέρασαν τα πέντε 5.116.556,95 ευρώ.

Σκέψου να αρχίσει για τα καλά και η προεκλογική περίοδος...

Άντε μετά να αντιμετωπιστεί η οικονομική κρίση και να βρεθεί ρευστό και για τους "μη προνομιούχους"!

Συνολικά πέντε κόμματα περιμένουν στην ουρά...

ΠΗΓΗ

Σχόλιο δικό μας--- Και τώρα αυτοί θέλουν να βάλουν τάξη στα οικονομικά της Ελλάδος, εδώ στα δικά τους τα έκαναν σκατά, φαντάσου τι θα γίνει και πάλι!!!


Κυριακή 26 Απριλίου 2009

Νέος Κύκλος Αποκαλύψεων...


Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΣΟΚ "Υπήρξαν δυστυχώς νησίδες διαφθοράς επί Κώστα Σημίτη "
Κ. ΜΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ, Ευρωβουλευτής ΠΑΣΟΚ "οι Έλληνες δεν είναι λωτοφάγοι"!
2000-2004 είχαν απορριφθεί 7 γαλάζια αιτήματα για σύσταση Εξεταστικής το ξεχάσατε κύριοι λωτοφάγοι του ΠΑΣΟΚ?
Το Πα.Σο.Κ. , όσο θα προσποιείται ότι δεν γνωρίζει την πραγματικότητα κι όσο –αν και τη γνωρίζει– την αγνοεί, είναι βέβαιο ότι θα καταφεύγει στη συκοφαντία, στην ισοπέδωση των πάντων και στη δημαγωγία με στόχο την παραπλάνηση των πολιτών. Αντί προτάσεων, θέσεων, επιχειρημάτων, αντί εποικοδομητικής συμβολής στα κρίσιμα ζητήματα, που εγείρει η παγκόσμια οικονομική κρίση, επιδιώκει μετ’ επιτάσεως την πόλωση, το φανατισμό, την οξύτητα, την πολιτική ένταση, ξεχνώντας τα μεγάλα προβλήματα που άφησε στον τόπο, όπως:
· Το υψηλό έλλειμμα στο 7,5% του ΑΕΠ, όταν όλες οι χώρες της Ευρωζώνης είχαν περίπου μηδενικά ελλείμματα.
· Το τεράστιο δημόσιο χρέος στο 99% του ΑΕΠ, όταν το 1981 αυτό ήταν μόλις 29% και χωρίς κοινοτικά πλαίσια στήριξης.
· Την έκρηξη της ανεργίας στο 11,3%, δηλαδή περίπου 540.000 χιλιάδες ανέργους και μάλιστα με τα ολυμπιακά έργα σε πλήρη ανάπτυξη.
Μήπως είναι καιρός το Πα.Σο.Κ. αντί αφηρημένων ευχολογίων, ανακριβειών και αναπόδεικτων ισχυρισμών να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στον ελληνικό λαό και να του πει «εδώ και τώρα»;

ΠΗΓΗ

Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

Ελλάς το μεγαλείο σου!

Ψυχαγωγία, ενημέρωση, εκπαίδευση, ποιότητα και βασικά ένα ανώτερο επίπεδο τηλεόρασης μας προσφέρει ο ΑΝΤΕΝΝΑ κάθε Παρασκευή. Ξεκινάμε με το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" στο οποίο βλέπουμε για χάρη της τηλεθέασης αρκετούς πυροβολιμένους να κάνουν το δικό τους σόου, κάτι ανάλογο με "τα παρατράγουδα" της Πάνιας, αλλά με την αίγλη του "σοβαρού" καναλιού! Ακολουθεί "η στιγμή της αλήθειας" και το ξεβράκωμα για μερικές χιλιάδες ευρώ!
Τι κάνει ο άνθρωπος για λίγα ευρώ και μερικά λεπτά δημοσιότητας!;!; Αλλά μετά από τόσα χρόνια πλύσης εγκεφάλου που μας έχουν κάνει, είναι επόμενο να πέφτουμε σε αυτό το χάλι!
Γειά σου Ελλάδα της "κουλτούρας" και του "πνεύματος", που καταντάς τα παιδιά σου μοντέρνες πόρνες ψυχικά και σωματικά!

Βρε καλώς τα παιδιά!

Τρέχουν και δεν φτάνουν στην αντιπολίτευση, μετά τις πιέσης Καρατζαφέρη, και όλοι μαζί βαράνε τον εισαγγελέα Σανιδά. Όταν όμως ο Καρατζαφέρης του είχε κάνει μήνυση για παράβαση των αρμοδιωτήτων του όλοι κοιτούσαν αδιάφορα. Τώρα όμως, τους βλέπεις να σπρώχνουν ο ένας τον άλλο για να βγουν στα παράθυρα και να τα ρίξουν εμμέσως στην κυβέρνηση!
Βρεγμένη σανίδα που θέλετε, με το νόμο απαλλαγή που κάνανε και τον κρατούν ακόμα για να γλιτώνουν τα λαμόγια τους και να γελάνε μαζί μας.
Έχουμε και τα ΜΜΕ να παίζουν τα παιγνίδια τους, και να μα ζαλίζουν για το αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να φρενάρει ο Σανιδάς την υπόθεση. Απλά πράγματα γράφει ο νόμος τους βρε παιδιά, "όταν μια έρευνα φτάνει σε πολιτικό πρόσωπο, αμέσως η υπόθεση μεταβιβάζετε στη βουλή " τελεία και παύλα.

Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Χρόνια πολλά Γιώργηδες!

Μάλλον λόγω την ημέρας ακούσαμε κάποιες αλήθειες σήμερα το πρωί! Σε παράπονο καταγγελία τηλεθεάτριας για το κόστος μιας βεβαίωσης από μια τράπεζα, όταν ρώτησε τον κ. Παπαδάκη αν μπορεί να αναφέρει το όνομα της τράπεζας, αυτός την απέτρεψε λέγοντας ότι δεν αναφέρουν ονόματα τραπεζών γιατί θα χαθούν διαφημήσεις.
Μπράβο Γιώργη, καιρός ήταν να πει κάποιος το τι πραγματικά γίνετε όταν υπάρχει καταγγελία για τράπεζα και γιατί επικρατεί μούγγα στα κανάλια!
Έτσι είναι παιδιά, αν είναι για κάποιον πολίτη τον κάνουν ξεφτύλα αλλά αν υπάρχει χρήμα τότε σκοτάδι και "προσωπικά δεδομένα".
Άντε να ανοίγουμε και κανένα μάτι μήπως και βγούμε από τον λήθαργο.

Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Έξω οι κλέφτες!

Καλά εκεί στο ΠΑΣΟΚ θα μας τρελάνουν. Με το θέμα Παυλίδη έχουν πάρει τα πάνω τους και ξεσαλώσαν. Και πως να μην αισθάνονται άτρωτοι, όταν κανείς τους δεν μπορεί να καταδικαστεί για το γιουρούσι που έκαναν τόσα χρόνια! Υπάρχει βλέπεις ο νόμος περί ευθύνης υπουργών, οπότε θα απολαμβάνουν μέχρι τα βαθιά τους γεράματα το πλιάτσικο των κρατικών ταμείων. Και θα κουνούν και το δάχτυλο όπως ο Παυλίδης, στους νεοδημοκράτες που τόλμισαν και αυτοί να βάλουν χέρι στο μέλι!
Δε λέω να μην πάει σε δίκη ο Παυλίδης, αλλά δεν μπορώ να τους βλέπω να το παίζουν ηθικοί και υπερασπιστές του δημόσιου συμφέροντος.
Αλλά εμείς, μόλις μας ρίξουν το δόλωμα της κακιάς δεξιάς, θα τρέξουμε πίσω τους παρακαλώντας τους να μας σώσουν!
Έχουμε και την Νέα Δημοκρατία να έχει χάσει τον μπούσουλα και να μην ξέρει από που της έρχοντε οι φάπες! Που πάτε ρε κακομοίρηδες;
Ε, όχι λοιπόν είναι καιρός να ξεφύγουμε από αυτούς που μας ταλαιπωρούν τόσα χρόνια, είναι ώρα να τους δώσουμε και εμείς αυτό που τους αξίζει, να τους στείλουμε σπίτια τους. Όσο για την μπλόφα της ακυβερνησίας δεν μας πείθουν, υπάρχουν κάποιοι που μπορούν να κάνουν κάτι για τον έρημο αυτό τόπο, αρκεί να του δώσουμε την ευκαιρία.

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Οι μετανάστες για τους λαθρομετανάστες...


Εγώ προσωπικά, αλλά και δεκάδες άλλοι, τα έχουμε πει, τα καταγράφουμε, τα επισημαίνουμε εδώ και καιρό. Τα διάφορα "παπαγαλάκια" της Νέας Τάξης και της Παγκοσμιοποίησης, που δρουν κάτω από τον λεγόμενο "προοδευτικό" μανδύα στη χώρα μας, μας έχουν βαφτίσει "ξενόφοβους", "ρατσιστές", "φασίστες" κλπ.
Σιγά-σιγά όμως και εμείς δικαιωνόμαστε και αυτοί όλοι μπαίνουν στο περιθώριο της κοινωνίας και σύντομα θα μπουν και στο ...χρονοντούλαπο της ιστορίας, για να επικαλεσθώ τη ρήση ενός μεγάλου πατριώτη (με τον οποίο διαφωνώ πολιτικά) τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Δείτε λοιπόν τι λέει για το θέμα των λαθρομεταναστών, η Μ.Κ.Ο. "Ενωση Μεταναστών Ελλάδος". Δηλαδή τι λένε οι ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ούτε η Χρυσή Αυγή).


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μεταναστευτική πολιτική: μια αδήριτη αναγκαιότητα

Mε εξαιρετικό ενδιαφέρον παρακολούθησε η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος την σημερινή ομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργου Καρατζαφέρη στην Βουλή και ειδικά τα όσα ανέφερε για το φλέγον θέμα της λαθρομετανάστευσης.
Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν θεωρούμε πως μια χώρα σαν την Ελλάδα έχει απεριόριστες δυνατότητες να υποδεχθεί μετανάστες, γι’ αυτό ζητούμε να τεθούν όροι και όρια, δηλαδή να υπάρξει μια συγκροτημένη μεταναστευτική πολιτική:
Πόσους μετανάστες μπορεί να δεχθεί η χώρα; Σε ποιους τομείς μπορεί να τους απασχολήσει; Τι υποδομές διαθέτει για την υποδοχή τους; Με ποιο τρόπο μπορεί να αφομοιώσει και να εντάξει τους ξένους που θα υποδεχθεί, στο πρότυπο ενός ελληνικού τρόπου ζωής και της ελληνικής κουλτούρας που από τα αρχαία χρόνια δέχεται και μετασχηματίζει θετικά τις κάθε είδους επιρροές;
Τι θα κάνει η ελληνική πολιτεία με τους λαθρομετανάστες; Πως θα αντιμετωπίσουμε το θέμα της «πολιτικής προώθησης» από την γειτονική Τουρκία μεταναστών, με ακταιωρούς της, στα ελληνικά νησιά; Μπορούμε να έχουμε «στρατόπεδα» με εξαθλιωμένους λαθρομετανάστες σε νησιά όπως το Αγαθονήσι; Ποια είναι η ευθύνη μας για τις ζωές τους αλλά και για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των νησιών;

Η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος ζητά μια ξεκάθαρη μεταναστευτική πολιτική και επιθυμεί να συμβάλλει σ’ ένα γόνιμο διάλογο για την διαμόρφωσή της.

Για την Ένωση Μεταναστών Ελλάδος Το Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας


Σάββατο 18 Απριλίου 2009

Παρασκευή 17 Απριλίου 2009

Αφήστε τα πληκτρολόγια και πάμε εκκλησία!


Μεγάλη Παρασκευή σήμερα και νομίζω πως το καλύτερο που έχουμε αυτή την ώρα να κάνουμε είναι να οάμε σε καμιά εκκλησιά, να ακούσουμε τους ύμνους του επιταφίου, μπας και αγαλιάσει λίγο η ψυχή μας!
Αφήστε λοιπόν τα κομπιουτέρια και πάμε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΚΕΡΣ ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟ INDYMEDIA; -ΕΔΩΣΑΝ ΔΙΩΡΙΑ 30 ΗΜΕΡΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ SERVERS - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΕΛΟΣ

Κουράγιο Θόδωρε!



Μεγάλη Παρασκευή του 2009 σήμερα.
Γολγοθάς..


Στην 64η μέρα τής Απεργίας Πείνας βρίσκεται από σήμερα το πρωί ο Θοδωρής Τενέζος μπροστά στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, 2 μέρες προ τού Πάσχα μας, ουσιαστικά δικαιωμένος από την τίμια μειοψηφία της ΕΠ.ΑΝΤ.

Τήν αμέριστη συμπαράσταση τού κόμματος τού Λαικού Ορθόδοξου Συναγερμού ΛΑ.Ο.Σ, εξέφρασε ο Γενικός Διευθυντής του κόμματος κ.Νικόλαος Χριστοδουλόπουλος, σε συνάντηση πού είχε μέ εκπροσώπους της επιτροπής αλληλεγγύης πρός τόν απεργό πείνας.


Τή συμπαράσταση τού ΛΑ.Ο.Σ. εξέφρασε επίσης ο Γραμματέας τής Κεντρικής Επιτροπής τού κόμματος κ.Απόστολος Μπαμίχας.

Σημειώνεται οτι ο ΛΑ.Ο.Σ υπήρξε τό πρώτο και μοναδικό πολιτικό κόμμα τό οποίο έμπρακτα εκδήλωσε τη συμπαράστασή του πρός την μορφή αυτή διαμαρτυρίας.

Ο Βουλευτής τού κόμματος κ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ο μοναδικός Βουλευτής ο οποίος επισκεύτηκε τόν απεργό πείνας και ο οποίος κατέθεσε σχετική ερώτηση στή Βουλή. Στελέχη τού τομέα εμπορίου τού κόμματος συμπαρίστανται ενεργά καί αρθρογραφούν γιά τό θέμα αυτό στά εντυπα μέσα.

Εξ αλλου, τή Μ.Δευτέρα, ο σταθμός ΤΗΛΕΑΣΤΥ, αφιέρωσε στήν απεργία πείνας τού Θεόδωρου Τενέζου τό πάνελ τού μεσημεριανού Δελτίου Ειδήσεων μέ τόν δημοσιογράφο Παναγιώτη Νιζάνη, ο οποίος φιλοξένησε μέλη της διοίκησης της Αντιμονοπωλιακής Οργάνωσης STOPCARTEL,με μία εκτενή αναφορά στό γεγονός.Η διαδικτυακή τηλεόραση stopcartel TV θα προβάλει όλη την εκπομπή.

Δικαιωμένος από την τίμια μειοψηφία της ΕΠ.ΑΝΤ ο Απεργός Πείνας Θεόδωρος Τενέζος,ένας από εμάς όλους ,ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, αφήνεται από την ανάλγητη κυβέρνηση να πεθαίνει στό κέντρο τής Αθήνας.

Ένας συμπολίτης μας ,μιά κυβέρνηση καί ένα πανίσχυρο καρτέλ.

Μία σύγκρουση Ζωής καί Θανάτου, που μας αφορά δυστυχώς όλους...

Μιά κυβέρνηση, 21 καρτέλ πού μάς ληστεύουν κάθε μέρα,στά σούπερ μάρκετ, στα βενζινάδικα, στίς τράπεζες, παντού, καί όλοι εμείς, οι πολίτες.!

Ας προετοιμαστούμε αμέριμνοι νά γιορτάσουμε το δικό μας, ατομικό Πάσχα!

Από το skeftomasteellhnika.blogspot.com

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Τα ΜΜΕ και τα παιγνίδια τους!

Βλέπω εδώ και καιρό όλα τα ιδιωτικά κανάλια να έχουν φάει τα λυσσακά τους, ότι τον Ιούνιο θα έχουνε και εθνικές εκλογές! Αμάν βρε παιδιά τι κάψα είναι αυτή! Έχουμε και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, να μας τα ζαλίζουν ότι αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να βγάλουν την χώρα από το τέλμα! Καταγγέλουν μάλιστα την ΝΔ για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν αυτή την στιγμή την Ελλάδα. Ώπα ρε μάγκες! Ξεχνάτε ποιος κυβερνούσε πριν το 2004; Το μπάχαλο δεν έγινε μόνο με την ΝΔ. Απλά στην ΝΔ δεν έχουν κάνει διατριβή στην κλεψιά όπως στο ΠΑΣΟΚ! Ήρθαν οι γαλάζιοι να χώσουν και αυτοί το χέρι τους στα ταμεία, αλλά τους κάναν στα περισσότερα τσακωτούς. Που πάτε ρε κακομοίρηδες; Εσείς είστε του δημοτικού σε αντίθεση με τους πράσινους που έχουν master!
Και για να επανέρθω στα ΜΜΕ, μας περνούν σιγά σιγά, ότι ο Γιωργάκης και το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμοι για την κυβέρνηση. Δηλαδή είναι σε θέση να οδηγήσουν την Ελλάδα σε καλύτερες οικονομικά μέρες. Μα αυτοί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα οικονομικά του κόμματός τους, θα τα βγάλουν με της χώρας; Και το λέω αυτό γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι χρεωμένο στις τράπεζες 55 εκατ. ευρώ, φυσικά τα ΜΜΕ δεν θα το βγάλουν αυτό ποτέ! Καλά που είναι και το κανάλι της Βουλής και ακούμε πολλά χωρίς να μπορούν οι "ειδικοί αναλυτές" να κόψουν και να ράψουν τις ομιλίες των 300!
Τα κανάλια όμως είναι επιχειρήσεις και κοιτούν το συμφέρων τους, κάνοντας παιγνίδι πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο. Άντε βρε περαστικά μας και καλό Πάσχα!

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

Μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα;


Όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" σίγουρα κατάλαβαν ποιοί πολεμούν την Ελλάδα μέσα από τον πόλεμο κατά της πίστεως μας. Φυσικά ο καθένας έχει το δικαίωμα και είναι ελεύθερος να πιστεύει όπου και ότι θέλει. Όμως επιτρέψτε μας και εμάς κύριοι "προοδευτικοί" να είμαστε Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Έχουμε και εμείς το δικαίωμα.
Στην εκπομπή ήταν καλεσμένοι μεταξύ άλλων ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, ο κ. Γιακουμάτος βουλευτής της Ν.Δ, ο κ. Σηφουνάκης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Γεωργιάδης βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ , η κ. Δούρου βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Μπίστης. Σε όλη την διάρκεια της εκπομπής και ενώ βρισκόμαστε στη Μεγάλη Βδομάδα, οι "προοδευτικοί" του πάνελ χτυπούσαν συνεχώς την Ορθοδοξία μας και τον Μακαριστό Χριστόδουλο. Συνοπτικά θα αναφέρουμε 3 σημαντικά σημεία της όλης συζήτησης.
Αρχικά ο Μητροπολίτης Άνθιμος απάντησε στην κ. Δούρου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ : " Εσείς που είστε εναντίον του Χριστιανισμού, που σημαίνει Δημοκρατία, και είστε υπέρ των άλλων, αν ήσασταν τώρα σε κάποια από αυτές τις χώρες που υποστηρίζετε και μιλάγατε έτσι για τις θρησκείες τους θα σας λιθοβολούσαν".
Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ απευθύνθηκε στον κ. Σηφουνάκη, ο οποίος ανέφερε προηγουμένως πως ο Μακαριστός Χριστόδουλος ήταν διχαστικός, και έκανε την εξής ερώτηση: " Σας πείραξε είπατε που ο Μακαριστός Χριστόδουλος μίλησε για την "δεξιά του Κυρίου"", κάτι που υπάρχει γραμμένο στα ευαγγέλια μας. " Δεν πειραχτήκατε όμως όταν ο Μακαριότατος Ιερώνυμος είπε ότι οι αριστεροί είναι πιο θρησκευόμενοι από τους δεξιούς; Αυτό δεν ήταν διχαστικό;". Φυσικά αργότερα ο κ. Σηφουνάκης δεν απάντησε ποτέ στο ερώτημα...!
Για το τέλος κρατήσαμε αυτά που είπε ο κ. Μπίστης, για να δείτε και να καταλάβετε με ποιόν τρόπο σκέπτονται για εμάς αυτοί που μας κυβερνούν τόσα χρόνια. Ο κ. Μπίστης λοιπόν είπε αναφερόμενος στις δημοσκοπήσεις της εκπομπής περί θρησκείας: "Σε κάποια θέματα ο Ελληνικός λαός δείχνει να έχει ωριμάσει", αναφερόμενος στα ερωτήματα της δημοσκόπησης που αφορούσαν τον διαχωρισμό εκκλησίας-κράτους και της είσπραξης φόρων από την εκκλησία όπου τα ποσοστά ήταν υπέρ του διαχωρισμού και της είσπραξης. Και συνεχίζει.." ..σε κάποια άλλα όμως θέματα όπως το ζήτημα της υποχρεωτικής διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία δεν έχει ωριμάσει". Να σημειώσουμε ότι σε αυτό το ερώτημα το 67,4% πίστευε ότι τα θρησκευτικά πρέπει να είναι υποχρεωτικά. Προφανώς εδώ λοιπόν μας άφησε να καταλάβουμε ότι όπου ο Ελληνικός λαός συμφωνεί μαζί του ,και κατ' επέκταση με τους εκάστοτε κυβερνόντες του τόπου, όπου συμπίπτει με την δική του άποψη, είμαστε ώριμοι. Όπου δεν συμπίπτουμε με τις απόψεις τους είμαστε ανώριμοι! Μόλις δηλαδή μας "καταφέρετε" και έρθουμε στις δικές σας απόψεις και στο θέμα του μαθήματος των θρησκευτικών θα έχουμε ωριμάσει; Αυτό κύριοι δεν ονομάζεται ωριμότητα. Αυτό ονομάζεται δουλικότητα. Όμως ο Ελληνικός λαός δεν μπορεί να συμβιβαστεί με την ιδέα της δουλοπρέπειας. Αυτό να το θυμάστε όλοι όσοι έχετε τη φιλοδοξία να κυβερνήσετε αυτόν τον τόπο...!
..(( Λ ))..
Από το Ελλήνων Αφύπνιση

Που τους βρίκαμε όλους αυτούς τους κουλτουριάριδες δημοκράταρους;!;!


Σάββατο 11 Απριλίου 2009

"Είναι θέμα χρόνου", λέει ο Μάκης!


Ρε Μάκη ανατρίχιασα.!!!
Τι είναι πάλι αυτά που έγραψες στο gr σου;
Θα "πιαστώ" από μια σου φράση, και σαν καλά φιλαράκια, θα τα πούμε λίγο.
Πριν όμως τα πούμε, θα πρέπει να μεταφέρω αυτούσια, την με τον τίτλο "Είναι θέμα χρόνου" Ιατροδικαστική σου 'Εκθεση, που με περισυλλογή συνέταξες και μοστράρισες στο gr σου, για να πληροφορηθούν και οι φίλοι μας για ποιό πράγμα μιλάμε.
Γράφεις Μάκη μου:
["...Γιος Αμπχάζιου μετανάστη, ο δράστης σκόρπισε γύρω του το θάνατο και τον πανικό μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφήνοντας μία επιστολή, στην οποία, εκτός από την ερωτική του απογοήτευση, υπογράμμιζε και τη συμπεριφορά των γύρω του.Την περιφρόνηση και την απόρριψη που εισέπραττε από συμμαθητές και καθηγητές στη σχολή του.Είναι το σημαντικότερο πρόβλημα όλων....... των μεταναστών που ζουν στην πολιτισμένη Ευρώπη. Αυτό που βιώνουν καθημερινά και το γνωρίζουμε όλοι, προσποιούμενοι ότι δεν υφίσταται.Του ανόητου ρατσισμού, που απαξιώνει κάθε πλάσμα προερχόμενο από το πρώην ανατολικό μπλοκ, που μιλάει περίεργα τα ελληνικά, που έχει άλλα ήθη και έθιμα και που σίγουρα δεν έχει την οικονομική ευχέρεια για να καταστεί σεβαστό στον κύκλο του.Του ρατσισμού που εξευτελίζει κάθε έννοια δικαίου στα ελληνικά δικαστήρια. Είναι Ρώσος, επομένως δολοφόνος ή Αλβανός, οπωσδήποτε κλέφτης. Είναι αλλοδαπός μετανάστης, άρα έχει άδικο.Όσο και αν στρουθοκαμηλίσουμε το πρόβλημα, το έχουμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι. Όσο πιο σοβαρά το αντιμετωπίσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως η σημερινή. Εάν πάλι αμελήσουμε -εγκληματικά- είναι σίγουρο ότι δε θα αρκεί ο χαρακτηρισμός δυσάρεστες και θα πρέπει να αντικατασταθεί από τη λέξη τραγωδία.
Είναι θέμα χρόνου…"]
Μάκη θα σε στεναχωρήσω, αλλά πρέπει να σου πω, πως δεν μπορείς να έχεις άποψη για όλα.
Πάρτο λοιπόν χαμπάρι, ότι είναι άλλοι πιο ειδικοί από σένα κι' από μένα, για να ερμηνεύσουν αυτό το όντως τραγικό συμβάν, που διαδραματίσθηκε στη σχολή του ΟΑΕΔ στο Ρέντη.
Μάκη, αν κάνω ανάλυση της κάθε αράδας σου, σίγουρα θα χρειασθώ ...χάπια δίγραμμης συνταγής.
Τα γνωρίζεις αυτά;
Απλά ρωτάω.!
Ρε Μάκη, τι θέλεις να πεις με το "...Όσο και αν στρουθοκαμηλίσουμε, το πρόβλημα το έχουμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι..."
Κατ' αρχάς, ποιοί είμαστε "εμείς" και ποιοί οι "άλλοι" ρε Μάκη;
Και ποιός σου είπε εσένα, ότι όλοι "εμείς" ταιριάζουμε;
Μάκη, όταν ο παραλογισμός υπερισχύει της λογικής, δεν μπορείς να εμφανίζεσαι ως αυτόκλητος εκφραστής της κοινής γνώμης.
Με αφορμή κάποιες "φρασούλες" από το κείμενό σου, έχω να σου πω ότι:
Σε τούτη εδώ την ρημαδοχώρα, που την κατάντησαν έτσι κάποιοι υπερόπτες ψευτοκουλτουριάρηδες, - καλή ώρα σαν και του λόγου σου - ποιός νοιώθει την περιφρόνηση και την απόρριψη στο πετσί του φίλε Μάκη;
"Εμείς" ή οι "άλλοι";
Όταν πήγες Μάκη μου στην Ιταλία για να σπουδάσεις, ένοιωθες "σαν στο σπίτι σου", ή έτρωγες "πόρτα" και "πακέτο", κάθε φορά που επιχειρούσες να εισχωρήσεις στην Ιταλική κοινωνία του λούμπεν;
Δεν σκότωσες όμως κανέναν!
Μάκη το πήρες χαμπάρι ότι νοιώθουμε "ξένοι" μέσα στη χώρα μας;
Τι είδους ανάλυση θέλεις να σου κάνω;
Μάκη μου αλλάξαν οι καιροί, κι' εσύ παρέμεινες στον παλιό σου, και στον κακό σου τον καιρό.
Οι ξένοι, δεν βλέπουν "εμάς" πλέον σαν ρατσιστές, αλλά οι "άλλοι" μας φέρνονται ρατσιστικά.
Και για να τελειώνουμε μια κι' έξω, με τις δήθεν ρατσιστικές κ.λ.π. δημοκρατικές σου ..."ευαισθησίες", θα σου πω μόνο ένα πράγμα, που είμαι σίγουρος ότι το επικροτείς, αλλά δεν το ...ομολογείς.
Ντρέπομαι για την κατάντια της χώρας μου Μάκη, γιατί αυτή η χώρα είναι που επί μονίμου βάσεως και σε όλους τους τομείς, με απορρίπτει και με περιφρονεί.
Με ξεφτελίζει και με κάνει να περπατάω με σκυφτό το κεφάλι.
Ντρέπομαι να δηλώνω "'Ελληνας", όταν βρίσκομαι έξω από τα σύνορα.
Δεν σκότωσα όμως κανέναν, γι' αυτή την απόρριψη και την περιφρόνηση, που την νοιώθω στο πετσί μου καθημερινά.
Επί 35 χρόνια αγαπητέ μου Μάκη, πληρώνω ασφαλιστικές εισφορές για υγειονομική περίθαλψη, και όταν χρειάσθηκε να νοσηλευθώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, βρέθηκα σε ράντσο του ...διαδρόμου, και ο Αλβανός σε ...δίκλινο.
Άντε παράτα μας επιτέλους...

gianniotis

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Γιατί Ντόρα; Τι παίζετε;


Μαθαἰνουμε ότι η υπουργός εξωτερικών κ. Μπακογιάννη δεν συμφωνεί με την πρωτοβουλία του κ. Καρατζαφέρη, να συνεδριάσει η Independence/Democracy Group (IDEM), στο Αγαθονήσι. Μάλιστα έδωσε εντολή να μην παρασχεθεί η παραμικρή βοήθεια και εξυπηρέτηση για την μετάβαση των ευρωβουλευτών στο νησί. Χαρακτηριστικό είναι ότι την άρνησή της την εξέφρασε μόλις χθες και ενώ είχαν ρυθμιστεί σχεδόν όλα, εκτός από την μετάβαση.
Η μεταφορά των ευρωβουλευτών και όλης της αποστολής, γύρω στα 70 άτομα, είχε κανονιστεί να γίνει με στρατιωτικο ελικόπτερο. Μετά από την πίεση της Ντόρας ο στρατηγός που ήταν υπεύθυνος για την αποστολή, αναγκάστικε να την ακυρώσει.
Μετά από αυτά, σε ερώτηση του Καρατζαφέρη στον Καραμανλή για το θέμα, ο τελευταίος σιώπησε.
Μαθένουμε όμως ότι ο Καρατζαφέρης δεν το βάζει κάτω και θα μεταφέρει τους ευρωβουλευτές στο Αγαθονήσι με μικρότερα ελικόπτερα. Θα γίνει όπως στις ταινίες, 4-5 ελικόπτερα να κάνουν απόβαση στο νησί. Μπράβο Γιώργη, ελπἰζουμε να βγει κάτι καλό.
Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι η άρνηση της Ντόρας.
Γιατί Ντόρα, το Αγαθονήσι δεν είναι μέρος της Ευρώπης; Μήπως έγινε και αυτό γκρίζα ζώνη; Φοβάσαι μήπως στεναχωρίσεις τους "φίλους" σου;
Στα ΜΜΕ φυσικά δεν έπεξε αλλά ούτε και θα παίξει τίποτα για την επίσκεψη της ευρωπαικής κοινοβουλευτικής ομάδα, γιατί όπως είναι γνωστό, ότι έχει να κάνει με θετικές ενέργειες του Καρατζαφέρη για την Ελλάδα το τρώει η μαρμάγκα και το μαύρο σκοτάδι!!!

Πέμπτη 9 Απριλίου 2009

Γιάννης ο δημοσιογράφος!

Τι έγινε βρε Γιάννη και σου έρχοντε οι αγωγές βροχή; Μήπως γράφεις στο blog σου πράγματα έτσι για να γίνετε νταβαντούρι;
Καλό το να βγάζεις διάφορα για τους πολιτικούς και τις βρομοδουλειές τους, αλλά μήπως θα έπρεπε να διασταυρώνεις τις δήθεν πληροφορίες και ντοκουμέντα που έχεις;
Όπως μάθαμε αγώγη για τα ψέματα και τις συκοφαντίες που έγραψε στο blog του, του έκανε ο Α. Γεωργιάδης.
Άντε Γιάννη σε βλέπω να αρχίζεις την κλάψα μόλις σφίξουν τα ζωνάρια και να το παίζεις κατατρεγμένος δημοσιογράφος...

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

Κόντρα στη Βουλή για την εγκληματικότητα

Ανταλλαγή πυρών είχαμε σήμερα στη βουλή, κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την εγκληματικότητα.
Βασικά έγινε ο γνωστός τζερτζελές ανάμεσα στους αρχηγούς των κομμάτων. Από την μια ο Καραμανλής να υπερασπίζετε την αστυνομία λέγοντας για λάθη και παραλείψεις, από την άλλη τους Παπανδρέου, Αλαβάνο και Παπαρήγα να τονίζουν την αδυναμία της κυβέρνησης να πατάξει το έγκλημα, προβάλωντας την ανικανότητά της. Τέλος ο Καρατζαφέρης, φώναζε για τους λαθρομετανάστες και παρότρυνε τον Καραμανλή να δείξει θάρρος και να προχωρήσει σε ποιο δραστικά μέτρα.
Η μαγική λέξη που ως συνήθως ανάβει τα αίματα ήταν "λαθρομετανάστης". Φώναζαν από την αριστερά για ξενοφοβία, φώναζαν από το ΛΑΟΣ για αλλίωση της ταυτότητάς μας (φέρνοντας ως παράδειγμα τα μέτρα άλλων χωρών), βασικά ένα τουρλουμπούκι!
Άντε να δούμε πότε θα σοβαρευτούν και θα αφήσουν τις κομματικές παροπίδες, για να δουν το πρόβλημα και να πάρουν καμιά απόφαση της προκοπής!

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Ο Τζέφρυ πρωθυπουργός;

Έβλεπα στο κανάλι της βουλής την ομιλία του Καρατζαφέρη και σκεφτόμουν πως θα άλλαζε το εκλογικό αποτέλεσμα αν τέτοιες ομιλίες τις δείχναν τα μεγάλα κανάλια. Θα μου πείτε ποιος από όλους τους μεγαλοδημοσιογράφους θα πρόβαλε κάτι τέτοιο και δεν θα τον τρώγαν; Τι φασίστα, τι ακροδεξιό δεν θα του έσερναν μέχρι να δηλώσει μετάνεια που "ξέφυγε", από την αριστερίζουσα κουλτούρα που επικρατεί σήμερα στην Ελλάδα.
Η ομιλία του ήταν πραγματικά ότι σκέφτετε ο κάθε έλληνας που δεν φοβάτε να πει ότι είναι ΈΛΛΗΝΑΣ! Το σημείο που ήταν όλα τα λεφτά είναι στο 4:40 min που αναφέρθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στις βλέψεις του Παπανδρέου να γίνει προθυπουργός!
Απολαύστε το και από περιέργια δείτε και τι άλλο λέει ο "ακραίος" Καρατζαφέρης.

Όλη η ομιλία του



Μετά από αυτά ζἠτω ο δικομματισμός!

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

Η ψήφος των αποδήμων

Φίλοι μου μετά από μια μικρή απουσία είμαι και πάλι εδώ.
Έβλεπα αυτές τις μέρες στο κανάλι της βουλής την συζήτηση για την ψήφο των αποδήμων και φρίκαρα!
Οι δήθεν δημοκρατικές δυμάμεις (ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΣΥΝ, Κ.Κ.Ε.) να αντιδρούν με τέτοιο μένος στο δικαίωμα που θέλει να μας δώσει η παρούσα κυβέρνηση.
Τι έγινε βρε δημοκράτες ala kart και δεν θέλετε να ψηφίζουμε; Σας φοβίζει το ότι δεν μπορείτε να μας επιβάλετε την αποψή σας γιατί σκεφτόμαστε διαφορετικά, πιο ανοιχτά από τους κατοικούντες στην Πατρίδα;
Στο επιχείρημά τους ότι δεν μένουμε στην Ελλάδα, άρα ποιος ο λόγος να ψηφίζουμε, τους απαντώ ότι, όλοι οι ευρωπαίοι έχουν αυτό το δικαίωμα και η ψήφος για το ποιος θα κυβερνά την πατριδα μας δεν αφορά μόνο τα οικονομικά μέτρα της κάθε κυβέρνησης, αλλά και τα θέματα παιδείας, άμυνας και εξωτερικής πολιτικής. Όσο για το τελευταίο αυτό είναι που δεν θέλουν γιατί οι απόδιμοι την εθνική συνήδηση την έχουμε ποιο έντονη απο τους συμπατριώτες μας στην Ελλάδα!
Αποφασίστε λοιπόν, θέλετε Βουλή των Ελλήνων ή Ελληνική Βουλή; Γιατί από ότι ξέρω η Βουλή λέγετε ακόμα "Βουλή των Ελλήνων"