Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ι.Τ.Α. για τις Σέρρες...

Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ι.Τ.Α.) ο νομός Σερρών θα έχει 5 ή 6 δήμους.

Καλά θα γίνει το ελα να δεις... θα πηγαίνουμε στο δήμο μας και θα έχουμε την αίσθηση ότι βρισκόμαστε στην νομαρχία, από τους γραφειοκράτες τεμπέληδες των νέων δημαρχείων...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νέος 70 Μαϊων, βαψομαλλιάς, αποκαλείτε και κομοδίνο λόγω δυσθεώρητου ύψους, γκομενάκιας εκ του τράγου ορμόμενος αναζητά στελέχη ικανά για συνδυασμό με στόχο την κάθοδο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και την κατάληψη του δημαρχιακού θώκου του Κυβερνήτου της Νιγρίτας, δεκτοί και σαμαρικοί.

Ο επιτελάρχης της αυτού μεγαλιότητος του Κυβερνήτου της Βισαλτίας.

blogakias είπε...

Καλά, το πόσοι επίδοξοι κυβερνήτες θα μας προκύψουν, δε λέγετε...

Ανώνυμος είπε...

Συνεδρίαζε σήμερα η ΤΕΔΚ για το σχέδιο Καλλικράτης και τα ντουμάνια από τους Δημάρχους που καπνίζαν σαν φουγάρα, φτάνανε ως το δρόμο. Σε ένα χώρο μικρό και κλειστό που υποτείθεται ότι συνεδριάζουν οι εκλεγμένοι τοπικοί άρχοντες που πρέπει να δίνουν το καλό παράδειγμα, οι ελλάχιστοι μη καπνιστές, υπομένανε με καρτερικότητα το βασανιστήριο του παθητικού καπνιστή. Συγχαρητήρια στον εικονιζόμενο κύριο που είναι Αντιπρόεδρος της ΤΕΔΚ, αλλά και στον πρόεδρο της, κύριο Βλάχο, για την άψογη, απροκάλυπτη και προκλητική καταπάτηση του νόμου περι απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλους τους κλειστούς δημόσιους χώρους. Αυτοί όχι για Καλλικράτη, ούτε για τον Κόναν τον Βάρβαρο δεν είναι.