Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Γαιδουρίστας γένους… Συνασπισμού!

Απόγευμα Τρίτης σε γνωστό δρόμο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού έχει σφηνώσει και ακινητοποιήσει ποδήλατο παρκαρισμένο στο... πεζοδρόμιο, αφού ο οδηγός του δεν αρκέστηκε στο χώρο που του παραχωρεί ο δρόμος.



Ο αγανακτισμένος ποδηλάτης έπειτα από το θέαμα της στραβωμένης ρόδας του ποδηλάτου, αφήνει σημείωμα με τα εξής λόγια ‘’Δες το ποδήλατο και αν θέλεις άσε τον αριθμό σου, και την άλλη φορά πάρκαρε σαν άνθρωπος’’ ενώ παράλληλα κολλάει και το γνωστό αυτοκόλλητο ‘’ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ’’, μαζί με τις «οδηγίες χρήσης» του για να τις διαβάσει και να συνετιστεί.

Όμως, μόνο που δεν συνετίστηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος με μεγάλο θράσος, άφησε σημείωμα στο οποίο παραδίδει μαθήματα γαϊδουρισμού κατηγορώντας τον ποδηλάτη που είχε δέσει εκεί το ποδήλατό του, στο πεζοδρόμιο δηλαδή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εν λόγω αυτοκινητιστής πέταξε τις οδηγίες στον δρόμο χωρίς καν να τις διαβάσει και κόλλησε τα υπόλοιπα στο ποδήλατο. Και εδώ έρχεται το παράδοξο της υπόθεσης: δεν μιλάμε για έναν απλό ασυνείδητο πολίτη αλλά για… στέλεχος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑΣ, ο οποίος εργάζεται σε διπλανό γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ!

Και αναρωτιέμαι που χωράει η ΑΡΙΣΤΕΡΑ και που η ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ σε τέτοιες συμπεριφορές! Γιατί ναι μεν κοίταξε ΑΡΙΣΤΕΡΑ και δεξιά πριν γράψει ό,τι γράψει, αλλά τα χαρτάκια τα πέταξε στο πάτωμα!

 ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: