Τετάρτη 12 Αυγούστου 2020

Συγκλονιστική ομιλία από δικηγόρους του κινήματος «κόντρα σκεπτόμενοι» (κύριοι διοργανωτές της διαδήλωσης του Βερολίνου) οι οποίοι αναλύουν γιατί η μάσκα δεν έχει ισχύ.


Μικρή περίληψη της ομιλίας…
Ότι η τήρηση της μάσκας είναι μόνο μία προτροπή μέσω εκφοβισμού από πλευράς της κυβέρνησης και δεν μπορεί να ψηφιστεί δια νόμου, επειδή ακριβώς δεν βασίζετε σε επιστημονικές τεκμηριωμένες μελέτες.

Οι ελάχιστες και αόριστες εξαιρέσεις που αναφέρονται στις οδηγίες έχουν συμπεριληφθεί αποκλειστικά και μόνο ώστε σε περίπτωση επιπλοκών να μη φέρουν καμία ευθύνη οι αρχές, πετώντας το μπαλάκι στον ίδιο τον πολίτη. «Θα μπορούσες να κάνεις χρήση της εξαίρεσης»


Οι δικηγόροι έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες.
Η μία κινείται ενεργά προς την ενημέρωση, ανάλυση και αντίσταση των παράνομων μέτρων, την παγκόσμια δικτύωση με άλλα αντίστοιχα κινήματα (και με δικηγόρους της Αμερικής) συγκέντρωση κατηγορητηρίου υλικού κατά της γερμανικής κυβέρνησης καθώς και την επόμενη τεράστια διαδήλωση που προγραμματίστηκε ήδη για τις 29 Αυγούστου πάλι στο Βερολίνο.

 
Η δεύτερη έχει αναλάβει την υπεράσπιση των πολιτών για διάφορα λόγω μέτρων θέματα, πρόστιμα κ.λ. και την άμεση επίλυση τους.

Σε επαφή με δικηγόρους της Αμερικής καθώς και με πολλούς εργαστηριακούς επιστήμονες, λοιμωξιολόγους ετοιμάζονται να αποδείξουν την μη αποτελεσματικότητα του τεστ του κορωναϊού, τα άκυρα αποτελέσματα και την καταχρηστική επιβολή του, κυρίως από κλινικά εργαστήρια για χρηματικό κέρδος και μόνο. Πρόκειται για 100% αναξιόπιστα τεστ τα οποία χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για την επιβολή των μέτρων.

Κάνουν σύσταση να ενωθούν οι γονείς με το επίσης δυναμικό κίνημα γονέων και κηδεμόνων «Γονείς σηκωθείτε» για την κατάργηση της μάσκας στα παιδιά, την απομόνωση τους και στέρηση σχολείου-παιδείας.
Οι δικηγόροι είναι και πάλι αρωγοί πίσω από τον αγώνα των γονέων.

Γίναμε ο φόβος της γερμανικής κυβέρνησης. Είμαστε πολλοί! Όταν καλούμε τηλεφωνικά υπαλλήλους των υπουργείων, στο άκουσμα των ονομάτων μας, αρχίζουν και παραληρούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια: