Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Η σημαία ενός έθνους είναι κάτι παραπάνω από τον καλό βαθμό στην Άλγεβρα


"Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος,πριν από κάθε εθνική εορτή,άνοιξε η συζήτηση για το ,αν πρέπει αλλοδαποί μαθητές κυρίως εξ Αλβανίας,να γίνονται σημαιοφόροι στα σχολεία τους.
Βγαίνουν λοιπόν κάποιοι ψευτοπροοδευτικοί της πλατείας Κολωνακίου στα κανάλια και σου λένε΄΄αφού το παιδί έβγαλε καλό βαθμό γιατί.....να μην πάρει τη σημαία΄΄?
Και ρωτά ο αφελής΄΄στη Ρωσία κατά τον εορτασμό της νίκης κατά των Ναζί,δίνουν τη ρωσική σημαία σε Γερμανό΄΄?
Στην Τουρκία κατά τους εορτασμούς της ΄΄νίκης΄΄ του 1922,δίνουν την τουρκική σημαία σε Έλληνα?
Κάθε σοβαρό κράτος,που σέβεται την Ιστορία του και προσβλέπει στη συνέχεια του,αυτά τα πράγματα τα προσέχει ιδιαίτερα.
Και κυρίως ουδέποτε δίνουν τα εθνικά σύμβολα να τα ΄΄σουλατσάρουν΄΄ άτομα προερχόμενα από εθνότητες,που κατά την ιστορική περίοδο,που αναφέρεται ο εορτασμός,πήραν τα όπλα εναντίον της πατρίδας.
Όπως γνωρίζουμε οι Τουρκαλβανοί κατά την επανάσταση του 1821 αλλά και προηγούμενα,προέβησαν σε πλήθος βαρβαροτήτων και λεηλασιών με τους συμμάχους τους Τούρκους κυρίως στην Πελοπόννησο.
Είναι γνωστό ότι όπου έμπαιναν μετά τους Τούρκους οι Αλβανοί την περίοδο της επανάστασης,επακολουθούσε σφαγή και πλιάτσικο.
Ας μην επεκταθούμε στα δεινά,που πέρασε ο λαός της Ηπείρου από τους Αλβανούς κατά τη Γερμανική κατοχή.
Το ελληνικό κράτος,επειδή για μία ακόμη φορά,αποδεικνύεται γελοίο και φοβικό,αποδέχεται ότι για να παίρνεις τη σημαία,που είναι εθνική και όχι κρατική,αρκεί να βγάζεις καλό βαθμό στη Φυσική.
Πρέπει να καταλάβουμε,ότι η σημαία ενός Έθνους δεν παραδίδεται σε αυτούς,που απεδείχθησαν διαρκείς εχθροί και επιβουλείς της ελευθερίας της Ελλάδος.
Εάν άλλαζαν μυαλά και πάλι μετά δυσκολίας,θα δεχόμουν να σηκώνουν τη σημαία.
Αλλά ,όσο τα μυαλά τους παραμένουν ίδια,είναι τουλάχιστον επικίνδυνο να δίνεις τη σημαία,να τη ΄΄σουλατσάρει΄΄ και να τη γελοιοποιεί κάποιος,που άνετα θα πάρει τα όπλα,όταν οι καιροί ωριμάσουν και το επιτρέψουν,για την πολεμήσει.

www.kariofili.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: