Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

Ο GAVI αντιεμβολιαστής και ψέκι;

 

Σύμφωνα με το REUTERS, o οργανισμός GAVI δεν ενέκρινε τον εμβολιασμό με τα νέα εμβόλια σε πρόσφυγες! Έτσι 167.000.000 πρόσφυγες δεν έχουν ακόμη κάνει ούτε ένα εμβόλιο για τον κόβιντ!
 
- Γιατί; 
 
Οι εταιρίες που τα παρασκευάζουν δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να του εγγυηθούν εγγράφως και να αναλάβουν την ευθύνη ότι τα εμβόλια τους είναι ασφαλή! 
 
Οι εταιρίες ήθελαν αποποίηση νομικής ευθύνης που τελικά τους την παρείχαν όλες οι κυβερνήσεις που τα χρησιμοποιούν σήμερα… προφανώς… 
 
Αλλά ο GAVI μάλλον νοιάζεται πραγματικά για το καλό και την ευημερία των προσφύγων και αρνήθηκε να παρέχει υπογραφή στις φαρμακευτικές. 
Έτσι δεν έχουν δικαίωμα τα κράτη να εμβολιάζουν τους πρόσφυγες εκτός και αν επιμένουν οι ίδιοι να εμβολιαστούν και αναλάβουν και την ευθύνη για τον εαυτό τους αρνούμενοι το δικαίωμα να προσφύγουν στη δικαιοσύνη αν έχουν παρενέργεια ή θάνατο... γιατί διαφορετικά... αν πάθουν κάτι οι πρόσφυγες μπορούν νόμιμα να προσφύγουν ενάντια στις φαρμακευτικές και να αποζημιωθούν αδρά για μια σοβαρή παρενέργεια ή ένα θάνατο.
 
Και ξέρετε ότι ένας θάνατος από σκεύασμα μπορεί να αποζημιωθεί γύρω στα 150.000.000 ευρώ αλλά και πολύ παραπάνω. Ο θάνατος ενός παιδιού γύρω στα 400.000.000 ευρώ…
 
Και υπάρχουν και άλλα "αποδεικτικά στοιχεία" για όλα αυτά αν σκαλίσει κάποιος τις ανακοινώσεις του GAVI με τις οποίες τα ΜΜΕ δεν ασχολούνται σχεδόν ΠΟΤΕ!
 
Παρακαλώ τα σάιτς διασταύρωσης ψευδών ειδήσεων να το διαψεύσουν γιατί αν είναι αλήθεια θα πρέπει να ανησυχούμε ενώ αν το διαψεύσουν με στοιχεία θα μπορούμε να κοιμόμαστε και πάλι ήσυχοι.
 
L.ANASTASIADIS

Δεν υπάρχουν σχόλια: