Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2020, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤOYΣ CT ΤΟΥΣ
ΚΥΚΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΤΟ PCR ΤΕΣΤ.
ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ, ΑΠΛΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ''ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ'' ΔΗΛΑΔΔΗ ΦΟΡΕΙΣ.
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΜΕ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η NEW YORK TIMES ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ, ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ.
ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο FDA KAI TO CDC TOTE;;
 
''Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων FDA, δήλωσε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι δεν καθορίζει αυτή τα όρια κύκλου που χρησιμοποιούνται για να προσδιορίσουν ποιος είναι θετικός ή αρνητικός και ότι ''οι εμπορικοί κατασκευαστές και τα εργαστήρια θέτουν τα δικά τους όρια κύκλου''.
Οι κατασκευαστές των τέστ καθορίζουν στους πόσους κύκλους πολλαπλασιασμού του γενετικού υλικού, θα είναι κάποιος θετικός.
 
Το CDC δήλωσαν ότι εξετάζει τη χρήση μέτρων για τα όρια των κύκλων ''για αποφάσεις πολιτικής''.
Ο οργανισμός είπε ότι θα πρέπει να συνεργαστεί με το F.D.A. και με τους κατασκευαστές των τεστ για να διασφαλίσουν ότι τα μέτρα «μπορούν να χρησιμοποιηθούν σωστά και με βεβαιότητα ότι γνωρίζουμε τι κάνουν».
 
Οι υπολογισμοί του C.D.C. δείχνουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εντοπιστεί κάποιος ενεργός ιός σε ένα δείγμα πάνω από το όριο των 33 κύκλων.
Αξιωματούχοι σε ορισμένα κρατικά εργαστήρια δήλωσαν ότι το C.D.C. δεν τους ζήτησε να σημειώσουν τις τιμές των ορίων των κύκλων ή να τις μοιραστούν με οργανισμούς παρακολούθησης επαφών.
 
Για παράδειγμα, το κρατικό εργαστήριο της Βόρειας Καρολίνας χρησιμοποιεί το τεστ Thermo Fisher coronavirus, το οποίο ταξινομεί αυτόματα τα αποτελέσματα με βάση μια διακοπή 37 κύκλων. Εκπρόσωπος του εργαστηρίου είπε ότι οι δοκιμαστές δεν είχαν πρόσβαση στους ακριβείς αριθμούς.
Αυτό ισοδυναμεί με μια τεράστια χαμένη ευκαιρία να μάθουμε περισσότερα για την ασθένεια, ανέφεραν ορισμένοι ειδικοί.
 
‘‘Είναι απίστευτο για μένα ότι οι άνθρωποι δεν καταγράφουν τις τιμές του C.T. όριου κύκλων, από όλα αυτά τα τεστ – και απλώς επιστρέφουν θετικά ή αρνητικά «, δήλωσε η Angela Rasmussen, ιολόγος στο Πανεπιστήμιο Columbia στη Νέα Υόρκη.
 
«Θα ήταν χρήσιμες πληροφορίες να γνωρίζουμε όταν κάποιος είναι θετικός, εαν έχει υψηλό ιικό φορτίο ή χαμηλό ιικό φορτίο», πρόσθεσε.
 
Αξιωματούχοι στο Wadsworth Center, το κρατικό εργαστήριο της Νέας Υόρκης, έχουν πρόσβαση στις τιμές του C.T. από δοκιμές που έχουν επεξεργαστεί και ανέλυσαν τους αριθμούς τους κατόπιν αιτήματος των The Times. 
 
Τον Ιούλιο, το εργαστήριο εντόπισε 794 θετικά τεστ, βάσει ενός ορίου 40 κύκλων.
Εάν το όριο ήταν 35 κύκλοι, περίπου οι μισές από αυτές τις δοκιμές θα ήταν αρνητικές.
Ενώ μέ όριο τους 30 κύκλους, περίπου το 70 τοις εκατό θα είναι αρνητικές.
Στη Μασαχουσέτη, από το 85 έως το 90 τοις εκατό των ατόμων που έδειξαν θετικά τον Ιούλιο με όριο κύκλου 40 θα θεωρούνταν αρνητικοί εάν το όριο κύκλων ήταν 30 κύκλοι, δήλωσε ο Δρ Mina''. ''Θα έλεγα ότι κανένας από αυτούς τους ανθρώπους δεν θα έπρεπε να ιχνηλατούνται, ούτε ένας'', είπε.
ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΙΝΑ ΟΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΙΧΝΗΛΑΤΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ.
 
Άλλοι ειδικοί που ενημερώθηκαν για αυτούς τους αριθμούς μείναν έκπληκτοι.
''Είμαι πραγματικά σοκαρισμένος που θα μπορούσε το όριο να είναι τόσο υψηλό – να έχουμε τόσο μεγάλο ποσοστό θετικών τέστ με τόσο υψηλό το C.T.'', δήλωσε ο Δρ Ashish Jha, διευθυντής του Harvard Global Health Institute. ''Ολο αυτό αλλάζει πραγματικά τον τρόπο που πρέπει να σκεφτόμαστε τις δοκιμές'',
 
Ο αριθμός των ατόμων με θετικά αποτελέσματα που δεν είναι μολυσματικοί είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός, δήλωσε ο Scott Becker, εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης Εργαστηρίων Δημόσιας Υγείας.
 
Θετικό τέστ για τον κορονοιό; Το πιθανότερο είναι να μην είναι
Και ο Φάουτσι το γνώριζε τουλάχιστον απο τρον Ιούλιο που το παραδεχόταν.
''Ο Fauci γνωρίζει τουλάχιστον από τον Ιούλιο ότι οι περισσότερες «περιπτώσεις» του Covid είναι ψευδείς. Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν συνήθως 42-45 κύκλους, λέει ο Fauci ότι κάθε θετικό τεστ πάνω από 35 κύκλους είναι ψευδώς θετικό. Σε αυτό βασίζεται ολόκληρη η πανδημία - ψεύτικα αποτελέσματα δοκιμών. Παρακολουθήστε τον Fauci να το παραδέχεται.''
 
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΤΩΝ ΜΜΕ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟ ΦΩΝΑΖΑΜΕ, ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ.
''Ας πούμε ότι η Pfizer και μετά η Moderna κερδίζει την έγκριση της FDA για την απελευθέρωση των εμβολίων στις ΗΠΑ. Με τον στρατό να κάνει τα logistics της χορήγησης, εκατομμύρια δόσεις απομακρύνονται, και σύντομα, ένας εξαιρετικός αριθμός Αμερικανών παρατάσσεται για να πάρει το εμβόλιο.
 
Μετά από μια κατάλληλη χρονική περίοδο, οι ελίτ ιατρικοί σχεδιαστές θα αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής του τεστ PCR. Ο αριθμός των κύκλων θα μειωθεί δραστικά. Αυτή η παραγγελία θα βγει στα εργαστήρια στις ΗΠΑ.
Τι σημαίνει αυτό; Αυτό σημαίνει ότι θα εμφανιστούν πολύ λιγότερα θετικά αποτελέσματα δοκιμών.
Επομένως, η τάση των «νέων κρουσμάτων COVID» θα σταματήσει να αυξάνεται. Θα σταματήσει και μετά θα πέσει.
 
Αυτή η πτώση θα ανακοινωθεί ως απόδειξη ότι το εμβόλιο παράγει μια νίκη έναντι του ιού.
Υπάρχει μια άλλη στρατηγική: αλλάξτε τον ορισμό του «κρούσματος COVID». (Το κάνουν εδώ και 10 χρόνια) Κάντε τον νέο ορισμό, όσον αφορά τα κλινικά συμπτώματα, πιο περιοριστικό. Κάτι τέτοιο θα έκανε το τέχνασμα: «Ο ασθενής πρέπει να εμφανίσει θερμοκρασία σώματος τουλάχιστον 39 για 48 συνεχόμενες ώρες».
 
Αυτό θα προκαλέσει αυτόματα σημαντική μείωση του αριθμού των ''κρουσμάτων''. Η πτώση θα αποδοθεί στην ευεργετική επίδραση του εμβολίου.
 
Για σκοπούς υποχρεωτικών εγκλεισμών και γενικών περιορισμών [12], για την προώθηση περισσότερου φόβου και την τιμωρία περιοχών όπου η οικονομία είναι «πολύ ανοιχτή», μπορεί να εφαρμοστεί μια αντίστροφη τεχνική:
Κάντε τις δοκιμές PCR να προσαρμόσουν τους κύκλους τους προς τα πάνω, δημιουργώντας έτσι τεράστιο αριθμό θετικών αποτελεσμάτων και «νέα κρούσματα».
 
''Λοιπόν, στη Νότια Ντακότα, πρέπει να δώσουμε εντολή τουλάχιστον 100.000 περισσότερους εμβολιασμούς σε καθένα από τα ακόλουθα« καυτά σημεία », όπου οι αριθμοί των περιπτώσεων έχουν ξαφνικά κλιμακωθεί. Και πρέπει να κλειδώσουμε αυτές τις περιοχές αμέσως… »
Περιττό να πούμε ότι κάθε σοβαρή βλάβη και θάνατος που προκαλείται από το εμβόλιο οπουδήποτε θα αποδοθεί στην «πανδημία».
 
Και έτσι το έχετε. Απλό, βάναυσο, εγκληματικό και ελεγχόμενο από το ομοσπονδιακό επίπεδο. Μια στρατηγική για να φαίνεται ότι το εμβόλιο COVID ότι είναι αποτελεσματικό και σώζει κάθε ημέρα.
Εδώ είναι ένα υπόβαθρο που έγραψα για το θέμα της απάτης των εμβολίων COVID:
Το να φτιάχνεις ένα εμβόλιο σαν πρωταθλητής δεν είναι δύσκολο για τις υπηρεσίες δημόσιας υγείας. Υπάρχουν πολλές στρατηγικές.''
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: