Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Σεξουαλική απελευθέρωση και φεμινισμός υπαίτιοι για την έξαρση της παιδεραστίας

Ας μην κοροϊδευόμαστε, η σεξουαλική απελευθέρωση των τελευταίων δεκαετιών και όσο κινήματα την υποστήριξαν όπως ο φεμινισμός ευθύνεται κατά βάση για την έξαρση της παιδεραστίας, βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης. Έσπασαν τα παραδοσιακά ηθικά χαλινάρια πάνω στα οποία λειτουργούσαν οι άνθρωποι και οι κοινωνίες και δημιούργησαν μια νέα ηθική σεξουαλικής συμπεριφοράς χωρίς όμως τις προστατευτικές ασπίδες του παρελθόντος.
 
Απλά παρατηρήστε τι έχουμε από την σεξουαλική επανάσταση της δεκαετίας του '60 και μετά;
Αύξηση βιασμών
αύξηση πορνογραφίας
αύξηση παιδεραστίας
αύξηση φεμινισμού
αύξηση ναρκωτικών
αύξηση πορνείας
αύξηση αλκοολισμού
αύξηση σεξουαλικής παρενόχλησης
αύξηση απιστίας
αύξηση σεξουαλικών δυσλειτουργιών
αύξηση τσακωμών στα ζευγάρια
αύξηση χωρισμών
αύξηση στα Σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα
αύξηση κατάθλιψης
αύξηση μοναξιάς
αύξηση ανασφάλειας στις σχέσεις και άλλα πολλά, αλλά είχαμε και μία μείωση, ναι όντως είχαμε μία μείωση και αυτή ήταν στις γεννήσεις !!!
 
Παράδοξο έτσι; Ο κόσμος να είναι όσο ποτέ "ελεύθερος" να κάνει έρωτα και να εμφανίζονται όμως τόσο προβλήματα!
 
Δεν είναι δυνατόν να μην παρατηρήσουμε τον ρόλο της "λειτουργίας της κοινωνίας" και σε ποια διαφορετικά "συστήματα" εμφανίζονται ή "ευνοούν", περισσότερο ή λιγότερο, αυτά τα φρικτά εγκλήματα όπως βιασμός και παιδεραστία. Γνωρίζουμε πως τα εγκλήματα αυτά σε παραδοσιακές μοναγαμικές κοινωνίες είναι λιγότερα από τις πολυγαμικές κοινωνίες. Ναι γίνονται κι εκεί αλλά είναι σαφώς πολύ λιγότερες ενώ οι ποινές είναι πολύ αυστηρότερες πράγμα που αναδεικνύει πως και για το πλαίσιο της δικαιοσύνης τα εγκλήματά αυτά έχουν υποβαθμιστεί στις σεξουαλικά απελευθερωμένες κοινωνίες. 
 
Δυστυχώς η αποσυντηρητικοποίηση της κοινωνίας σεξουαλικά και η απομάκρυνση της από τις παραδοσιακές της ηθικές αξίες και από τα σταθερά μοντέλα οικογένειας όπου λειτουργούσαν ως αλεξικέραυνο ανά τους αιώνες στους όποιους κινδύνους συναντούσαν τα μέλη της, συντέλεσαν στη αύξηση των εγκλημάτων αυτών. Οπότε επειδή ζούμε και μάλλον θα συνεχίσουμε να ζούμε σε μη "αγγελικά πλασμένες" εποχές άρα και επικίνδυνες σεξουαλικά για μικρά παιδιά, για αυτό προστατεύεστε τα παιδιά σας όπως και το κάθε παιδί του περίγυρού σας αφού κανένα παιδί δεν θα πρέπει να βιώσει σεξουαλική κακοποίηση. Η κουλτούρα προστασίας όλων των ανήλικων απ΄ όλους μας είναι καθήκον μας και θα πρέπει να αναπτυχθεί στην κοινωνία μας.
 
Τέλος όσον αφορά στα 8 παιδάκια της εν λόγω υπόθεσης του Κολωνού καλούμε την πολιτεία και όλη την κοινωνία να τα αγκαλιάσει και να σταθεί στο πλευρό τους για να τους προσφέρει για όσο χρόνο χρειαστεί την κατάλληλη οικονομική και στεγαστική στήριξη όπως και ψυχολογική υποστήριξη, ενώ όσον αφορά τους 213 παιδεραστές που βίασαν το 12χρόνο κοριτσάκι αναμένουμε να συλληφθούν όλοι τους και να λογοδοτήσουν άμεσα στη δικαιοσύνη για το αποτρόπαιο φρικιαστικό έγκλημα του βιασμού που έκαναν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: