Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Παγκόσμια ημέρα NτικΠικ

ΒΕΒΑΙΩΣ και να γίνει Παγκόσμια ημέρα NτικΠικ. Επιτέλους αφήστε τα προβλήματα πίσω σας. 

Να μια σοβαρή πρόταση.

Και που στηρίζεται η πρόταση; Επειδή ζούμε σε μια εποχή δυσκολίας έκφρασης συναισθημάτων αντί να

συμπεριφερόμαστε με τρόπους που δημιουργούν ανασφάλεια σε κάθε σχέση, με αποτέλεσμα ένα πρώιμο τέλος, προτού να αναπτυχθεί οποιαδήποτε βαθύτερη οικειότητα τι πιο φυσιολογικό για τους Αμερικανούς να στείλουν σε άγνωστες την poocha τους, και όχι μόνο οι Αμερικανοί. 

Οι Έλληνες είμαστε πρωταθλητές στην αποστολή poochas. Σου λέει δεν σε βλέπω τυχαία τσιτίνι μου...σου στέλνω κάτι δικό μου! Τι να βγάλω; Την καρδιά μου να στην δείξω; Δεν γίνεται! Πάρε poocha! Σύμφωνα με την πρόταση -των Αμερικανώνε- αν δεν στείλεις το καblee σου μπορεί να δημιουργήσει έναν φαύλο κύκλο και να οδηγήσει σε περαιτέρω έλλειψη εμπιστοσύνης σε μια εν δυνάμει σχέση. 

Με λίγα λόγια κορίτσια αυτοί που έχουν φωτογραφικές ανησυχίες και φωτογραφίζουν τα παπάpια τους σας θέλουν για σοβαρή σχέση, δεν είναι ανωμαλάρες ή τρομπέτες. Ενώ οι άλλοι,οι ύπουλοι αγαπούληδες "Να βρεθούμε για φαγητό" κλπ θέλουν μόνο σεξ... μιλάμε για προστυχιά όχι αστεία! 

Βεβαίως και να γίνει Παγκόσμια ημέρα την 5η Νοεμβρίου. Θα αποκτήσει και νόημα το "Remember, remember the 5th of November" που μπορεί να γίνει "Remember, remember the ντíκ of November". 

Βρε άι στο διάoλo...


Vasilis Cøũts 

Δεν υπάρχουν σχόλια: