Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Περί του λεγόμενου εμβολίου για τον κορωνοϊό

  Του George Stafylas

 Καταρχάς η φυσική ανοσία είναι ΑΝΩΤΕΡΗ από κάθε εμβόλιο. Με τα εμβόλια η επιστήμη
προσπαθεί να αντιγράψει την φύση αναγκάζοντας το σώμα να παραγάγει αντισώματα αφού πρώτα το μολύνει ελεγχόμενα.
 
 Η λογική της φύσης είναι η βαθμιαία και ελεγχόμενη έκθεση σε κάθε είδους παθογόνο. Μόνο έτσι χτίζεται ανοσοποιητικό. Υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με 60.000 παθογόνα την ημέρα.
 
 Δεν είμαι a priori ούτε υπέρ ούτε κατά των εμβολίων απλά πρέπει άπαντες να γνωρίζουν ότι τα εμβόλια έχουν παρενέργειες είτε άμεσες είτε μακροπρόθεσμες. Οι εταιρείες πολύ θέλουν να απαλλαχθούν από κάθε αποζημίωση και γι αυτό κατάφεραν να αναγκάσουν το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να αποσύρει τον νόμο περί αποζημιώσεων το 1986.
 
 Όταν οι εταιρείες λένε ότι το εμβόλιο είναι επιτυχημένο εννοούν ότι στατιστικά δεν θα εισαι ΕΣΥ το 1 θύμα στις 10.000 (τα θύματα του κορωνοϊού είναι ακόμα λιγότερα από 1 στις 10.000) άλλα κανείς δεν στο εγγυάται αυτό. Ψέμματα;
 
 Όλα τα εμβόλια περιέχουν βαριά συντηρητικά. Αν κανείς διαβάσει τι περιέχει το εμβόλιο της γρίπης (το γράφει το ίδιο το κουτί) παθαίνει ένα μικρό σοκ. Φορμαλδεΰδη και υδράργυρο δεν νομίζω ότι θα ήθελε κανείς να εκχυθεί στον οργανισμό του έστω και σε μικρές δόσεις.
 
 Όλη αυτή η πρεμούρα γύρω από το εμβόλιο του κορωνοϊού καθώς και τα αλλαζονικά μεγαλεπήβολα σχέδια να εμβολιαστεί ΟΛΟΣ ο πληθυσμός της γης, έμενα με κάνουν το λιγότερο δύσπιστο ως προς την πραγματική στόχευση ειδικά όταν τα σχέδια αυτά εκπορεύονται από κυβερνήσεις εταιρείες και φιλάνθρωπους μεγαλοεπιχειρηματίες που προωθούν και το πρότζεκτ της παγκοσμιοποίησης.
 
 Αυτό που δεν έχουν καταλάβει όσοι ενθουσιασμένοι σπεύδουν να δηλώσουν όρκο πίστης στην επιστήμη είναι πως το λεγόμενο εμβόλιο του κορωνοϊού και ειδικά αυτό της PFIZER δεν είναι το κλασικό εμβόλιο. Δηλαδή για την ακρίβεια δεν είναι καν εμβόλιο αλλά γενετικός επαναπροσδιορισμός.
 
 Αυτό συμβαίνει επειδή αντί να εκχύσουν μέσα σου αδρανοποιημένα στελέχη του ιού όπως γινόταν πάντοτε τώρα εκχύουν γενετική πληροφορία. Αυτό είναι το RNA.
 
 Το RNA το νουκλεϊκό οξύ δηλαδή είναι ο αγγελιοφόρος των κυττάρων, όπως θυμόμαστε από την βιολογία που κάναμε σχολείο. Αυτό σημαίνει ότι το RNA του ιού θα μεταφέρει στα κυτταρα σου την πληροφορία πως να συνθέσουν την πρωτεΐνη του ιού (αυτό είναι ο ιός ο κάθε ιός είναι μια πρωτεΐνη). Τα κύτταρά σου λοιπόν θα γίνουν πράκτορες του ιού θα συνθέσουν την πρωτεΐνη και ύστερα το ανοσοποιητικό σου υποτίθεται πως θα την αναγνωρίσει ως ξένο σώμα και θα παραγάγει αντισώματα.
 
 Αλλά κανείς ΔΕΝ εγγυάται ότι το RNA ΤΟΥ ΙΟΎ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΕΊ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ DNA με συνέπειες από εκδήλωση καρκίνου ως και γενετικες μεταλλάξεις που μπορεί να περάσουν στις επόμενες γενιές. Και τούτο ΔΕΝ μπορεί να στο εγγυηθεί κανείς γιατι χρειάζεται μελέτη πολλών ετών πάνω από δέκα χρόνια για να μελετηθεί. Στο DNA των κυττάρων μας βρίσκονται ήδη προσκολλημένοι ρετροϊοι που ζουν μαζί εκατομμύρια χρόνια. Το γεγονός ότι γίνεται μια απόπειρα έμμεσης νέας εγγραφής ιών με προβληματίζει δεδομένου ότι εδώ και χρόνια συζητιέται η ανάγκη ξεπεράσματος του Χομο Σαπιενς από ένα νέο είδος. 
 
 Επιπλέον κανείς ΔΕΝ μπορεί να σου εγγυηθεί οτι δεν θα υπάρξει υπεραντίδραση από το ανοσοποιητικό σου με αποτέλεσμα είτε τον θάνατό σου από την λοίμωξη covid είτε την εμφάνιση κάποιου από τα δεκάδες αυτοάνοσα. Με τα λιγοστά τεστ που έκαναν σε μερικούς χιλιάδες εθελοντές παρακάμπτοντας απαραίτητες φάσεις μελέτης, ανιχνεύθηκαν βαριές νευροπάθειες ακόμα και θάνατος. Αλλά η παραγωγή συνεχίστηκε...
 
 Μέχρι τώρα έχουν καταγραφεί φόβοι για πιθανές παρενέργειες στις εγκύους, φόβοι για πιθανές δυσάρεστες επιπτώσεις στην γονιμότητα ανδρών και γυναικών και αυτό από τα πλέον επίσημα χείλη του Βρετανικού NHS
 
 Οι ειδικοί των καναλιών όπως Τατιανα Εισαγγελάτος Πορδοσάλτε και λοιποί μπουκωμένοι με τα εκατομμύρια του πακέτου Πέτσα προσπαθούν να σας πείσουν πως όλα είναι απολύτως ασφαλή και πως μόνο συνωμοσιολόγοι ψεκασμένοι αντιδρούν. Σας λένε ΨΕΜΑΤΑ, όπως συνήθως.
 
 Παντού στην Ευρώπη ξεσηκώνονται άνθρωποι και βγαινουν στους δρόμους ενάντια στα μέτρα και τον καταναγκαστικό εμβολιασμό. Επίσης γιατροί βιολόγοι και άλλοι επιστήμονες δηλώνουν είτε άρνηση είτε σκεπτικισμό
 
 Τα κορωνογίδια οι καραντινομάχοι που σας λένε: δηλαδή δεν θα εμπιστευτούμε τους μεγάλους διεθνείς οργανισμούς και θα εμπιστευτούμε τον κάθε άσχετο του διαδικτύου. Σε αυτούς απαντάμε ευθαρσώς : ναι ΔΕΝ εμπιστεύομαι ούτε τους διεθνείς οργανισμούς ουτε τις μεγάλες φαρμακευτικές. Τα σκάνδαλα είναι δεκάδες ο χρηματισμός γιατρών και ειδικών καθημερινό φαινόμενο και οι φαρμακευτικές ΔΕΝ θέλουν την υγεία μου για να μπορούν να πουλάνε φάρμακα και εμβόλια.
 
 Στην ερώτηση γιατί όλες οι κυβερνήσεις να λένε το ίδιο πράγμα όλες είναι μπλεγμένες σε μια συνωμοσία; Μα ακριβώς το γεγονός ότι όλες -οι περίπου όλες- λένε το ίδιο θα έπρεπε να είχε προβληματίσει κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο, Η απάντηση είναι ότι ναι, έχουν στόχο την μεγάλη επανεκκίνηση την παγκόσμια δηλαδή διακυβέρνηση και την απαλλοτρίωση εισοδήματος και ιδιοκτησίας της μεσαίας τάξης. Ο ιός και λεγόμενη ''επιδημία'' τους έδωσε την ευκαιρία να επιταχύνουν τα σχέδια που είχαν εδώ και χρόνια δρομολογηθεί.
 
 Εσύ θα το κάνεις; ΕΓΩ ΟΧΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ. Εγώ δεν θα κάνω τον εαυτό μου πειραματόζωο. Γίνετε εσείς. Στ' αρχίδια μου.
 
 Υπάρχουν εθνικιστές αντιπαγκοσμιοποιητές κλπ που θα κάνουν το εμβόλιο; Υπάρχουν και φυσικά εγώ προσωπικά τους έχω ξεγράψει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: