Κυριακή 2 Αυγούστου 2020

Εκπαιδευτικοί και εθνική συνείδηση

Με αφορμή την ανάγνωση πρωινής ανάρτησης σε ομάδα εκπαιδευτικών....

Όλο αυτό που συμβαίνει με την τουρκία, οι εκπαιδευτικοί που ως επί το πλείστον είναι αριστεροί, το βλέπουν ΜΟΝΟ ως ανταγωνισμό για τα συμφέροντα της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων και ως υπερβολικές απαιτήσεις της τουρκικής αστικής τάξης.

Πουθενά αναφορά για Εθνική κυριαρχία, κυριαρχικά δικαιώματα της Πατρίδας, Εθνικό εχθρό και οτιδήποτε μπορεί να έχει σχέση με Ελληνισμό ως οντότητα στον συγκεκριμένο χώρο και στον χρόνο.

Αυτοί οι "άνθρωποι" διδάσκουν τα παιδιά μας διαμορφώνοντας τις συνειδήσεις τους σπέρνοντας στα παιδικά μυαλά το μικρόβιο του αντεθνισμού

Οι λοβοτομένοι αυτοί κρίνουν τα πάντα κάτω από το θολό πρίσμα του αριστερού τους ιδεολογήματος και τα βλέπουν ως ταξικη πάλη.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που θεωρούν ότι οι τουρκοκυπριοι δικαιούνται να έχουν λόγο στα δρώμενα, οι ίδιοι που βρίσκονται ανέκαθεν πίσω από το ξεπούλημα της Μακεδονίας στους σλάβους, οι ίδιοι που είχαν κηρύξει την μικρασιατική εκστρατεία ως ιμπεριαλιστική, οι ίδιοι που στον συμμοριτοπόλεμο διέπραξαν εγκλήματα, οι ίδιοι κατσαπλιάδες πάντα που τρώνε την ψυχή του Έθνους.

Καλλίτερα να κλείσουν τα ρημάδια τα σχολεία για να μην δηλητηριάζονται τα παιδιά μας.

Κάτι τέτοια κάνουν εμφανή την μεγάλη αξία που είχε η απαραίτητη προσκόμιση του πιστοποιητικού κοινωνικών φρονημάτων για να προσληφθεί κάποιος στην εκπαίδευση και στα σώματα ασφαλείας.

Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ότι αν θέλουμε να επιβιώσουμε ως Έθνος η γάγγραινα θα πρέπει να κοπεί.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: