Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2022

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΥΓΙΕΙΝΗ

Ο φασισμός σήμερα δεν έρχεται με σημαίες — έρχεται με λέξεις: Διαφορετικότητα και Υγιεινή. 
 
Διαφορετικότητα με το στανιό: 
 
α) Της επιδοτούμενης λαθρομετανάστευσης (απαγορευμένη λέξη), ως λύσης του δημογραφικού — κόντρα στην συντριπτική πλειοψηφία όλων των ευρωπαϊκών λαών. 
 
β) Της διαστροφής, ως μια απλή επιλογή του τύπου με «ποιο από τα 56 φύλα θα έχω σεξ σήμερα;» — αποκρύπτοντας σκοπίμως πως αποτελεί θεμελιώδης εκτροπή της προσωπικότητας που συνοδεύεται από δυστυχία. 
 
γ) Του φεμινισμού, που υποτίμησε τον ρόλο του άνδρα ως συζύγου/πατέρα και έκανε τους νέους άντρες να φεύγουν τρέχοντας όταν ακούνε για οικογένεια, ενώ τις γυναίκες να μετράνε την «χειραφέτησή» τους με . . . εκτρώσεις (φτάσαμε να νοιαζόμαστε περισσότερο για τα πεινασμένα αδέσποτα, παρά για τα αγέννητα παιδιά).
 
Υγιεινή με το στανιό: 
 
1) Να μην καπνίζεις ταμπάκο, την στιγμή που το πούρο, η πίπα και το ηλεκτρονικό «τσιγάρο» δεν έχουν καμιά σχέση με το τσιγάρο, που όντως βλάπτει (το πούρο και η πίπα δεν εισπνέονται, ενώ το ηλεκτρονικό «τσιγάρο» δεν έχει πίσα, η νικοτίνη πουθενά δεν συνδέεται με καρκινογένεση). 
 
2) Να εμβολιάζεσαι με ό,τι διαφημίζει η TV, την στιγμή που η επιστήμη έχει συνδεθεί με την οικονομία σε βαθμό που όποιος δεν αμφισβητεί τα κίνητρά της να δικαιούται ασυζητητί τον χαρακτηρισμό του αφελούς. 
 
3) Η απίστευτη κινδυνολογία για το CO2 (μπίζνα τρισεκατομμυρίων) και τα ορυκτά καύσιμα, που θα φέρουν το τέλος του κόσμου (τους εσχατολόγους κάποτε τους λέγαμε θρησκόληπτους — σήμερα τους λέμε περιβαλλοντολόγους).
 
Ο κίνδυνος για την δημοκρατία δεν έρχεται πλέον από τους νεοναζί ή τους κομμουνιστές, γιατί αυτοί είναι απαξιωμένοι — έρχεται από τους προβεβλημένους «προοδευτικούς» που περιβάλλουν την Διαφορετικότητα και την Υγιεινή με την ηθική αύρα της μεγάλης αλήθειας. Όταν η κοινωνία πάει σε λάθος δρόμο, προοδευτικός είναι αυτός που θα το καταλάβει γρηγορότερα και θα γυρίσει πίσω. 
Το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα δεν είναι ο Σύριζα ή η ΝΔ — είναι τα ΜΜΕ: συγχρονισμένα σαν μπαλαρίνες, από μια πολύ συγκεκριμένη διεθνή πολιτική ελίτ, προπαγανδίζουν εφιαλτικά ομοιόμορφες απόψεις για την αποδοχή και την υγιεινή, χωρίς εξαιρέσεις. Το μεγαλύτερο μύθευμα της Δύσης είναι ο πλουραλισμός των ΜΜΕ. Για όλα αυτά, και πολύ περισσότερα, η Ευρώπη βράζει.
Ο φασισμός σήμερα ξεκινάει με την σκέψη πως όλοι οι άλλοι είναι οπισθοδρομικοί.
 
Δ.ΖΙΑΜΠΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: