Πέμπτη 20 Μαΐου 2021

Ο Θρίαμβος του φιλελευθερισμού

 Αν υποθέσουμε πως όλες οι ιδεολογίες έχουν ως αφετηρία και τέλος(=σκοπό) την βελτίωση της ανθρώπινης ζωής και του κόσμου εντός του οποίου κατοικούμε, ο φιλελευθερισμός προσφέρει (υπό έναν ψευδεπίγραφο μανδύα) την Ελευθερία ως αυτοσκοπό.

 
Ξεκινώντας από την ελευθερία στις συναλλαγές των ανθρώπων, χωρίς την παρέμβαση των κρατών, σιγά σιγά επεκτάθηκε στην ελευθερία του τρόπου ζωής και κατ' επέκταση σε νέα διαμόρφωση ηθών.
 
Τα φιλελεύθερα οικονομικώς κράτη, υπήρξαν διαχρονικώς φιλελεύθερα ΚΑΙ κοινωνικώς. Η ηθική απελευθέρωση ήταν ίσως αναμενόμενη ιστορικά, λόγω του σκληρού προτεσταντικού παρελθόντος και της κοινωνικής πίεσης που ασκούσε αμφιπλεύρως και η Παπική Εκκλησία.
 
Μετά την επικράτηση του Φιλελευθερισμού, έπεσαν οι μάσκες. Ο δήθεν συντηρητισμός που ως τότε έκρυβε ως προσωπείο την χυδαιότητα του φιλελευθερισμού, παραμερίστηκε ως οπισθοδρομικός και άνοιξε ο δρόμος για την "πρόοδο".
 
Η εικονιζόμενη "πρόοδος" είναι το νο 1 παράγωγο του κοινωνικού και οικονομικού φιλελευθερισμού αυτή την στιγμή.
 
Στον φιλελευθερισμό, όλα κοστολογούνται, όλα έχουν την τιμή τους. Από την δημοπρασία της παρθενίας μίας γυναίκας έως την κοστολόγηση και ελεύθερη πώληση φωτογραφιών πορνό νέων κοριτσιών.
 
Ο διεφθαρμένος ηθικά δυτικός άνθρωπος, που είναι γαλουχημένος στο "αμερικανικό όνειρο" θεωρεί "ελευθερία" την εκπόρνευση μίας γυναίκας, θεωρώντας με το κατεστραμμένο μυαλό του πως αυτή η γυναίκα ΔΕΝ θα είναι η κόρη, η μάνα, η αδερφή του. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι σκληρή.
 
Το εικονιζόμενο παράγωγο, ονομάζεται "Blac Chyna", είναι μία μιγάς της Ασιατικής και Αφρικανικής φυλής, Αμερικανίδα πολίτης, που αυτήν την στιγμή είναι νο 1 σε εισοδήματα στο "Only fans" το οποίο είναι ένας ιστότοπος εκπόρνευσης και εμπορίου της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. 
 
Αυτή η κοπέλα, με τον τρόπο ζωής, ως παράδειγμα, είδωλο, δημόσιο πρόσωπο, διδάσκει ένα νέο modus vivendi σε κορίτσια 15-16 χρονών, που επιθυμούν να βγάλουν εύκολο και γρήγορο χρήμα πουλώντας τον εαυτό τους, το κορμί τους και (άθελά τους) την ψυχή τους.
 
20 εκατομμύρια τον μήνα εισόδημα η Blac Chyna, για να δείχνει του πάτου της την τρύπα και να αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα στην χώρα της "Ελευθερίας", την Αμερική.
 
Φωτό ειρωνεία του Σύμπαντος:
Η Blac Chyna φοράει το 88.

 
 
ΥΓ.: Ο ατομισμός ΔΕΝ είναι Ελευθερία.
Είναι μια σατανική φυλακή ντυμένη με την καλύτερη ταπετσαρία: το Εγώ.
Οδηγεί μόνο στον δρόμο της απώλειας.
 
Δεν βάζω άλλες πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες, διότι η ανάρτηση θα πέσει λόγω πορνογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: