Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Αρνητής!

Από τις πιο επιθετικές, αντιδημοκρατικές, φιλοκαθεστωτικές, υπέρ της Νέας Τάξης ορολογίες, είναι η λέξη "αρνητής".
 
Αυτός που χρησιμοποιεί την λέξη "αρνητής",δεν ενδιαφέρεται για το τι πιστεύεις,δεν ενδιαφέρεται για τα δικαιώματά σου,δεν ενδιαφέρεται για την ελευθερία του ατόμου.
 
Αυτός που χρησιμοποιεί την λέξη "αρνητής", δεν γνωρίζει πιθανώς ούτε ο ίδιος τι πιστεύει. 
Οι απόψεις του διαμορφώνονται σύμφωνα με αυτά που λένε οι διορισμένοι ειδικοί της διορισμένης κυβερνήσεως. 
 
Η έννοια "αρνητής" παρά το γεγονός πως τώρα δείχνει να αφορά τα εμβόλια, έχει μια δυναμική, να συμπεριλάβει ο,τιδήποτε αφορά τις διατάξεις όσων αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς. Προχθές ήταν ο εγκλεισμός, εχθές ήταν οι μάσκες, σήμερα το εμβόλιο, αύριο οι ταυτότητες και πάει λέγοντας...
 
Χαρακτηριστικό πως "αυτοί που έχουν την πίτα έχουν και το μαχαίρι" είναι πως ενώ για κάθε διαστροφή ή ιδιαιτερότητα που διασπά την λογική και εξευτελίζει το νόημα της Ελευθερίας έχουν θεσπίσει την σύνθεση με την λέξη -φοβικός, (π.χ. βηγκανφοβικός) εν τούτοις, κανείς δεν χρησιμοποιεί επιθετικά(η μάλλον αμυντικά) αυτή τη σύνθεση για όσους επιτίθενται χρησιμοποιώντας την λέξη "αρνητής".
 
Ναι, είμαι αρνητής αν θες. Αλλά κι εσύ είσαι αρνησιοφοβικός, δηλαδή επιθετικός προς το δικαίωμά μου να αρνούμαι τον έλεγχο που επιθυμείς να μου ασκήσεις, χωρίς καν να έχεις εχέγγυα πως αυτός ο έλεγχος προκύπτει και αιτιολογείται, έστω, από την πλειοψηφική μερίδα του λαού.
 
Ρέπεις λοιπόν προς τον ολοκληρωτισμό της κρατούσας μειοψηφίας σου, επιθυμείς την επιβολή της άποψής σου επί της Ελευθερίας μου, δεν σέβεσαι την αυτοδιάθεση του σώματός μου και τέλος, συντάσσεσαι πλήρως με την ενορχηστρωμένη παγκόσμια διακυβέρνηση, τις φαρμακευτικές, τα τραπεζικά λόμπι, τα μέσα ενημέρωσης κλπ κλπ.

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: