Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ Μέρος 1ο.

Περαιτέρω αποδόμηση του υγειονομικού αφηγήματος 
 
Σήμερα, θέλησα να επικεντρωθώ λίγο σε έναν ερευνητή, ο οποίος ανήκει (θεωρητικά πάντα) στο αντίπαλο δέος. Ονομάζεται Michael Yeadon και είναι πρώην προιστάμενος ερευνών της Pfizer.
Ο λόγος που θέλησα να παρουσιάσω αυτόν τον ερευνητή είναι το παρακάτω βίντεο που ξέθαψα στην έρευνα μου και πρακτικά μιλάει (όντας προφητικός αφού το βίντεο είχε βγει στις 21 Νοεμβρίου του 2020), για την ακαταλληλότητα των Lockdown, των τεστ, για την ανευθυνότητα των αντίστοιχων ιθυνόντων της χώρας του, αλλά και για την φυσική ανοσία η οποία νομοτελειακά θα επιτευχθεί κάποια στιγμή, θέλουμε δεν θέλουμε.
 
με ελληνικούς υπότιτλους
η αρχική πηγή είναι από εδώ
 
Ας δούμε μερικά πράγματα επιγραμματικά για εκείνον. Το ιστορικό του, μπορούμε να το δούμε και από εδώ.
Δούλεψε για 6 περίπου χρόνια στην Pfizer, και έχει περίπου 35 χρόνια υπηρεσίας πάνω στην ανοσολογία, στις πνευμολογογικές και δερματολογικές ασθένειες και σε άλλες ειδικότητες που περιγράφει ο ίδιος.
 
Ξεκινάει απαριθμώντας τα λάθη που έκανε οι κυβέρνηση του, έχοντας τους δικούς της ειδικούς, των οποίων οι ενέργειες είχαν άσχημες οικονομικές και υγειονομικές συνέπειες, αλλά και για τους ασθενείς που δεν τους παρείχαν τη σωστή θεραπεία.
Θυμηθείτε ότι αυτά τα έλεγα και εγώ τόσο διάστημα για την δίκη μας περίπτωση του 2ου lockdown ειδικά.
 
Γυρνάει πίσω σε μία βασική πληροφορία η οποία είχε διαφύγει από όλους τους ειδικούς, ότι ο SARS-CoV-2, είναι κατά 80% όμοιος με τον ιό SARS, ο οποίος ξεκίνησε την πορεία του στο 2003. Εδώ να τονίσουμε ότι υπάρχουν ήδη 6 άλλοι διαφορετικοί κορονοϊοί, των οποίων η ομοιότητα, φαίνεται παρακάτω από την ηλεκτρονική πηγή:
 
Με βάση την θεωρία της διασταυρούμενης ανοσοποίησης (την οποία εξηγεί πολύ απλά και όμορφα ο ίδιος), όσοι είχαν μολυνθεί στο παρελθόν από έναν παρόμοιο κορονοιό, θα είχαν ανοσία απέναντι και στον Sars-CoV-2. Επομένως η άποψη των ειδικών ότι στην αρχή της έξαρσης του ιού, η ανοσία ήταν στο 0% είναι άκρως αναληθής και αβάσιμη.
 
Περαιτέρω πηγές που υποστηρίζουν την άποψη του κυρίου Yeadon, υπάρχουν εδώ:
 
Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο,

Δεν υπάρχουν σχόλια: