Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ Μέρος 2ο.

Περαιτέρω αποδόμηση του υγειονομικού αφηγήματος

Άλλο ένα τραγικό λάθος το οποίο έκαναν ήταν να δώσουν βάση για την διάρκεια της ανοσίας στον ιό στα αντισώματα που παράγει απέναντι στον ιό, και όχι στα λεγόμενα κύτταρα μνήμης.
Τα λεγόμενα κύτταρα μνήμης ή αλλιως Τ- κύτταρα, είναι αυτά τα οποία «θυμούνται» ποιος ιός μπήκε πριν από καιρό στο σώμα και μπορούν να παράξουν τα αντίστοιχα αντισώματα που χρειαζόμαστε. Οι παραπάνω 5 δημοσιεύσεις του πρώτου μέρους, υποστηρίζουν ακριβώς αυτό.
 
Ο Michael Yeadon υποστηρίζει έμπρακτα ότι έχουμε φτάσει ήδη στη λεγόμενη «ανοσία αγέλης»
(θυμηθείτε αυτό ήταν από τον Νοέμβρη του 2020), αλλά οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ακόμα έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Μέχρι τον Νοέμβρη του 2020 παγκόσμια, ο κορονοιός είχε κάνει έναν πλήρη κύκλο, τα συστατικά μειώνονταν και θα μπορούσε να θεωρηθεί ότι η πανδημία τελείωσε.
Σας έχω επιστήσει την προσοχή από προηγούμενες δημοσιεύσεις σε ομιλίες μου, την περίπτωση του Manaus της Βραζιλίας, στην οποία όταν καταγράφηκε το 60% των ανθρώπων, είχε περάσει τον κορονοιό. Αντίστοιχα στην Βόρεια Ντακότα των ΗΠΑ, πιθανόν να έχουν καταφέρει κάτι αντίστοιχο
 
Στην ερώτηση του γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να πεθαίνουν (και μάλιστα στα νοσοκομεία), είναι γιατί τα τεστ τα οποία διενεργούνται (ειδικά τα ραπιντ) διενεργούνται με τελείως λάθος τρόπο και βγάζουν τα λεγόμενα ψευδώς θετικά αποτελέσματα.
Ακόμα και ο Αμερικάνικος FDA δέχεται ότι και τα τεστ αντιγόνου, μπορεί να δείξουν ψευδώς θετικά αποτελέσματα και συνιστούν την προσοχή στο υγειονομικό προσωπικό.
 
Αυτό σημαίνει ότι αυτοί που έχουν διαγνωστεί ψευδώς θετικoί θα σπεύσουν στα νοσοκομεία (όπως και γίνεται κατά κόρον τους τελευταίους μήνες και δεν προλαβαίνουμε να τα βλέπουμε) και προφανέστατα δεν θα λάβουν την απαραίτητη θεραπεία. Στο μεταξύ αν υποφέρουν από άλλα δυσίατα νοσήματα, αυτά θα παραμείνουν απαρατήρητα.
Μην ξεχνάμε ότι όσο περισσότερα τεστ κάνουμε είτε εθελοντικά είτε εξαναγκαστικά (επειδή το επιβάλει ο εργοδότης), ανάλογα τον κατασκευαστή και ανάλογα την κατάρτηση του προσωπικού, τα λάθη αυξάνονται.
 
Η ιδέα των μαζικών τεστ που προσπαθούν να περάσουν και εδώ, έγινε και στην Αγγλία ξεκινώντας από κέντρα για τεστ covid, και καταλήγοντας στα πολυπόθητα self-test. Παρόλα αυτά το ποσοστό λαθών αυξάνεται για αρκετούς λόγους (που αναλύει και ο ίδιος στο βίντεο). Η άποψη του ενισχύεται και από εδώ:
 
Επίσης κάτι το οποίο παρατηρούσαμε και τα προηγούμενα χρόνια είναι ότι όσο προχωράμε προς το χειμώνα, τόσο περισσότεροι άνθρωποι εισάγονται στα νοσοκομεία για θεραπεία και αυτό είναι κάτι φυσιολογικό για την εποχή. Αυτό όμως που γίνεται αν πεθαίνει κάποιος να βαφτίζεται με το ζόρι σαν θάνατος covid, είναι ψευδές και λάθος. Ο Yeadon από τότε έλεγε ότι οι ασθενείς θα πέθαιναν από κάτι άλλο, αλλά τεχνιέντως δεν ανέφερε λεπτομέρειες. Ας μην ξεχνάμε τα σκάνδαλα που έχουν ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες με τον Νίκο Αντωνιάδη να προσπαθεί να τα βγάλει στην επιφάνεια και να σώσει στην κυριολεξία ανθρώπους από του χάρου τα δόντια.
 
Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο,

Δεν υπάρχουν σχόλια: