Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Κλεμμένο από τους Δούλους, μια στυγνή εικόνα της πραγματικότητας...

"Όσο οι μενουμεσπιτάκηδες συνεχίζουν να ονειρεύονται ότι με τον εμβολιασμό, τις καραντίνες, τα
ρουφιανιλίκια, τα πρόστιμα και τα υποχρεωτικά τεστ θα επιστρέψουν στην παλιά τους ζωή, στις χώρες που ήδη οι εμβολιασμοί έχουν προχωρήσει σημαντικά, ξεπηδούν άρθρα που προετοιμάζουν την κοινωνία για αυτό που όλοι εμείς εδώ από την αρχή γνωρίζαμε: ότι τα λουκέτα, οι καραντίνες και οι περιορισμοί ήρθαν για να μείνουν. Από την αρχή αυτού του φιάσκου ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι ο κορωνοιός χρησιμοποήθηκε ως μέσο κατάργησης των ατομικών ελευθεριών και την δημιουργία μια "νέας κανονικότητας", όπου κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής θα ελέγχεται κεντρικά. Για την ακρίβεια δεν χρειάστηκε καν να ψαχτούμε αφού οι ίδιοι οι πολιτικοί το ομολογούσαν με κάθε ευκαιρία.
 
Δεν χρειαζόταν να είναι κανείς μας μέντιουμ-μελλοντολόγος για να αντιληφθεί τι συμβαίνει. Αρκεί να μπορούσες να κάνεις μερικούς στοιχειώδεις λογικούς συμπερασμούς. Στις πραγματικές πανδημίες δεν εφαρμόζεις στατιστικές στρεβλώσεις για να μεγεθύνεις το πρόβλημα, αλλά το τοποθετείς στην πραγματική του βάση. Δεν πληρώνεις όλα τα ΜΜΕ για να τρομοκρατούν τον κόσμο , αλλά αντιθέτως προσπαθείς να τον καθησυχάσεις καθώς ο πανικός είναι η χειρότερη αντίδραση σε μία κρίση. Δεν αλλοιώνεις το νόημα των λέξεων όπως πχ., "κρούσματα". Δεν αποκλείεις από τον δημόσιο λόγο κορυφαίους επιστήμονες παγκοσμίως, επειδή διαφωνούν με τους εγχώριους ιατροσυνδικαλιστές. Σε μία αληθινή πανδημία, δεν λειτουργείς δογματικά, βαπτίζοντας ως ψεκασμένους και αρνητές όσους έχουν μια διαφορετική οπτική στο θέμα, αλλά ακούς προσεκτικά τις προτάσεις τους. Και το βασικότερο, σε μία αληθινή θανατηφόρα πανδημία έχεις νεκρούς. Πολλούς νεκρούς. Αληθινούς νεκρούς. Όχι ανθρώπους που έπεσαν από τον πέμπτο όροφο για να αυτοκτονήσουν, μεταφέρθηκαν κλινικά νεκροί στο νοσοκομείο και επειδή βγήκαν θετικοί στο τεστ τους καταχωρείς ως "θανάτους covid". Θα μπορούσα να γράψω βιβλίο σχετικά τα λογικά σφάλματα που έχουμε ζήσει αυτόν τον έναν χρόνο, αλλά δεν έχει νόημα.
 
Οι μενουμεσπιτάκηδες είναι καμένο χαρτί πλέον και δεν υπάρχει σωτηρία γι'αυτούς. Είναι θύματα εφαρμοσμένης ψυχολογίας και μάλιστα μέσω κάκιστης ποιότητας εκπαίδευσης που θα μπορούσε να την ασκήσει ακόμα και ένας πρωτοετής φοιτητής ψυχολογίας. Κάθε φορά που υπακούν στα κρατικά μέτρα, τους πετάνε το μπισκοτάκι και τρέχουν να το φάνε χαρούμενα. Ομολογώ ότι ακόμα και τα σκυλιά απαιτούν μεγαλύτερη προσπάθεια για να τα εκπαιδεύσεις σε σχέση με τους μενουμεσπιτάκηδες. Στο μοναδικό πράγμα που είχαν δίκιο, ήταν ότι η "πανδημία" ήταν το πιο σύντομο τεστ IQ, και πράγματι, καθώς οι ίδιοι πάτωσαν πανηγυρικά.
Όσο για εμάς τους υπόλοιπους, δεν περιμέναμε κανένα Bloomberg να μας πει τι πρόκειται να συμβεί. Όλο αυτό το διάστημα προετοιμαζόμαστε κατάλληλα ακριβώς για αυτό. Ευτυχώς, το κράτος είναι ένας βραδυκίνητος οργανισμός που αποτυγχάνει σε οτιδήποτε επιχειρεί. Η κοινωνία οργανώνεται ταχύτατα και θα βρει διεξόδους. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο." Καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ!
 
Vasileios Syranastasis - Ένας ελεύθερα σκεπτόμενος άνθρωπος που ξέρει να διαβάζει

Δεν υπάρχουν σχόλια: