Τετάρτη 7 Απριλίου 2021

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΜΟΪΔΕΑΤΗ Μέρος 3ο.

Περαιτέρω αποδόμηση του υγειονομικού αφηγήματος

Γυρνώντας πάνω στα μαζικά τεστ, όσο περισσότερα γίνονται από ανθρώπους που δεν γνωρίζουν τόσο θα είναι το μεγαλύτερο ποσοστό λάθους, κυρίως για τα ψευδώς θετικά.
Η συμβουλή του Yeadon είναι να μην συνεχιστούν καθόλου (από τότε) γιατί είναι επιζήμια. Ήδη εδώ πολεμάμε με «ανόητους ανθρώπους» όπως τους αποκαλεί γιατί δεν γνωρίζουν ούτε από ανοσολογία αλλά ούτε από στατιστική.
 
Η ιδέα ότι η ανοσία μειώνεται όσο περνάει ο καιρός, είναι ένας καλοπλασμένος μύθος, ο οποίος έχει καταρριφθεί από την υπόθεση του SARS όπως εξηγεί και ο ίδιος. Οι «ειδικοί» αναφέρονται στην παρουσία αντισωμάτων η οποία όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να φθίνει.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι αυτά τα κύτταρα που «θυμούνται» τι αντισώματα να αναπαράξουν ανάλογα τον ιό που εισέρχεται στο σώμα. Τα Τ-κύτταρα μνήμης που αναφέραμε, ανιχνεύτηκαν για τον SARS ακόμα και 17 χρόνια μετά από την φορά που κόλλησε ένας ασθενής. Οι πηγές που υποστηρίζουν τα λεγόμενα του Yeadon είναι εδώ:
 
Επομένως ορθώς υποστηρίζει ότι η ανοσία μπορεί να στηριχθεί όχι μόνο για μήνες αλλά για χρόνια. Το
να οδηγηθεί ο κορονοιός στο μηδέν δεν είναι λογικό αλλά ούτε και δυνατό. Οι διαφορές στους θανάτους που υπήρχαν ανά την χώρα κατά τον Yeadon, είχε να κάνει περισσότερο με την προαναφερθείσα διασταυρούμενη ανοσία, παρά με τα μέτρα που πήραμε.
Η περίπτωση του Manaus της Βραζιλίας αποτελεί τρανή περίπτωση. Θυμηθείτε ότι και στις προηγούμενες δημοσιεύσεις μου και συνεντεύξεις, σας έλεγα ότι «πρέπει να ακούσουμε τον ιό. Ο ιός μας μιλάει.» «Θα ακολουθήσει την φυσική του πορεία ότι μέτρα και να πάρετε».
Τέλος από τη στιγμή που ένας τόσο έμπειρος ερευνητής, αμφισβήτησε το επίσημο αφήγημα, λοιδωρήθηκε από τα μεγάλα μέσα όπως το Reuters το οποίο τον χαρακτήρισε κοροιδευτικά «ήρωα των αντι-εμβολιαστών». Στον παρακάτω σύνδεσμο,
 
Φαίνεται η ιστορία, στην οποία ο Yeadon καθόλη τη διάρκεια του 2020, σταδιακά άλλαζε στάση απέναντι στο αφήγημα, και τάχθηκε κατά των Lockdown, κατά των μαζικών τεστ, και ότι ουσιαστικά η πανδημία είχε τελειώσει και δεν μας το έλεγαν.
Για αυτό τον λόγο πολεμήθηκε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, υποδηλώνοντας ότι δέχτηκε πολύ άσχημες πιέσεις. Σας θυμίζει κάτι αυτό; Πόσοι από εμάς προσπαθούμε να παλέψουμε το σάπιο αυτό σύστημα και μας κάνουν επίθεση κάτα μέτωπο; Δυστυχώς είμαστε λίγοι. 
 
Για να καταλάβετε το μέγεθος της απάτης, όποιος επιφανής ερευνητής τολμάει να εναντιωθεί στο επίσημο αφήγημα, βάζοντας μπροστά την ηθική και την λογική, αντιμετωπίζεται σαν ένας αιρετικός στα χρόνια του Μεσαίωνα που είτε τον κάψουν στην πυρά είτε προσπαθήσουν να τον εκμηδενίσουν επιστημονικά, σήμερα, είναι ένα και το αυτό. Πρακτικά, βιώνουμε έναν σύγχρονο Μεσαίωνα που τον ρόλο της Θρησκείας τον έχει πάρει πλέον η Επιστήμη, και αυτό υπό όρους.
 
Μετά τιμής και σεβασμού προς τον συνάνθρωπο,

Δεν υπάρχουν σχόλια: