Μ.ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Εδώ ταιριάζει η παροιμία, τι έχουν τα έρμα και ψωφάν.
Ξεπούλημα αξιών και συνειδήσεων, εκταμίευση τις πιο πολλές φορές σε ρευστό, αυτό έχουμε.
Ερευνητές στην Αυστραλία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Αυστρία και τις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων, επικρίνουν, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχουν εξεταστεί δείγματα αίματος απο προηγούμενα έτη από τις τράπεζες αίματος για να διαπιστωθεί εάν ο ιός κυκλοφορούσε στον πληθυσμό πριν από την τότε άγνωστη αναπνευστική νόσο σε έναν ασθενή στις 8 Δεκεμβρίου 2019 στο Γουχάν στην Κίνα, την ασθένεια που ονομάστηκε αργότερα covid19.
Επισημαίνουν επίσης ότι για να μπορέσουμε να διαγράψουμε την πιθανότητα, ότι ο ιός εξαπλώθηκε από το εργαστήριο ασφαλείας στο Γουχάν, όπου ερευνούσαν για τον κοραναϊό, οι κοροναϊοί με τους οποίους μπορεί να έχουν εργαστεί πρέπει να αλληλουχηθούν και οι εξετάσεις αίματος με επίπεδα αντισωμάτων προσωπικού πριν από το ξέσπασμα.
Ο Tomas Bergström, καθηγητής κλινικής μικροβιολογίας στην Ακαδημία Sahlgrenska στο Γκέτεμποργκ, συμφωνεί με την κριτική
- Δεν είναι δυνατόν να το κρύβουμε κάτω από το χαλί.
Είναι πολύ μεγάλο γεγονός, με την covid19 και υπάρχουν πάρα πολλά ερωτηματικά γύρω από το αρχικό στάδιο και, στη συνέχεια, υπάρχουν πολλοί ερευνητές που θέτουν αυτές τις ερωτήσεις τώρα και θέλουν να μας παρουσιάσουν τα δεδομένα, λέει ο καθηγητής κλινικής μικροβιολογίας Tomas Bergström.......
Διαβάστε τότε το Μάρτιο του 2020.που φωνάζαμε γαι εξετάσεις δε δείγματα αίματος.
Εύρεση φυσικά ενός ‘νέου’ ιού ή στελέχους ενός γνωστού ιού ΔΕΝ σημαίνει ότι εμφανίστηκε ξαφνικά και ότι την προηγούμενη μέρα από την εύρεση ΔΕΝ υπήρχε.
Ήτοι κάτι που υπάρχει και δε το βλέπεις ή δε κάθεσαι να το ‘φτιάξεις’ για να το δεις ΔΕΝ σημαίνει ότι ΔΕΝ υπήρχε και το ότι το πουλάνε ως κάτι που δεν προυπήρχε και ουπς έπεσε από τον ουρανό ή αναδύθηκε από την άβυσσο της Κίνας, ή κάποια παλαβή μετάλλαξη αναδύθηκε μεταξύ ζώων-ιών και ανθρώπων-ιών ή έγινε ξαφνικά κάποιο μεταπήδηση από είδος σε είδος εξηγεί πολλά παράδοξα για όποιον έχει ολίγον φαιά ουσία ακόμα. Με μια λέξη μόνο πουλάνε το παραμύθι του ‘’νέου’’ και ‘’αναδυόμενου’’ ιού άρα και την επιδημία-πανδημία > NOVEL (πως λέμε είναι μια καλογραμμένη νουβέλα!!!).
Είναι πάρα πολύ εύκολο να βρείτε μελέτες από την ιατρική βιβλιογραφία σχετικά με ‘’νέους’’ ‘’αναδυόμενους’’ ‘’ανακαλυφθέντες’’ ιούς και τον αναδρομικό έλεγχο (ήτοι ότι υπήρχαν και σχετίζονταν με ασθένειες πολύ πριν ανακαλυφθούν) για πληθώρα ιών ή νέων στελεχών γνωστών οικογενειών.
Εδώ να επισημάνω κάτι πάρα πολύ σημαντικό, ότι πάντα πρέπει να ελέγχεις ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την ύπαρξη του ΝΕΟΥ και φυσικά τέτοιος έλεγχος στη παρούσα επιδημία με τον Φαντομά-Βαμπίρ-Ιό ΔΕΝ υφίσταται.
Ενδεικτικά μερικές ΄΄ανακαλύψεις΄΄ και η αναδρομική ύπαρξη τους.
Ενας νέο στέλεχος εντεροιού του είδους HEV-C ανακαλύφθηκε από ασθενείς με λοιμώξεις του αναπνευστικού και ονομάστηκε ΕV109, στη Νικαράγουα το Σεπτέμβριο του 2010.
Ο στόχος αυτής της μελέτης είναι να εξετάσει ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ την ύπαρξη και το ρόλο του νέου στελέχους του εντεροιού σε αποθηκεμένα δείγματα ... συνολικά από αυτά τα δείγματα είδαμε ότι παραλλαγές του HEV109 κυκλοφορούν και διαφοροποιούνται σε διαφορετικές γενεές παγκοσμίως – HEV109 variants have circulated and differentiated in different lineages worldwide» ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΝΤΟΜΑ, μόνο που τώρα δεν έχουν κάνει τους αναδρομικούς ελέγχους ΠΟΥ ΘΑ έπρεπε να έχουν κάνει ΠΡΙΝ πουλήσουν το παραμύθι της πανδημίας.
Αρα δεν είμαστε σίγουροι εκτ των αποδείξεων ότι αυτός ο ιός είναι όντως ΝΕΟΣ.
παρομοίως «ο Coronavirus HKU1 είναι ένας ΝΕΟΣ ανακαλυφθέντας ανθρώπινος κορονοιός (HCoV) όπου ανιχνεύθηκε για πρώτη φορά το 2005 στο Hong Kong …. Το επιδημιολογικό προφίλ του ΕΛΕΓΧΘΗΚΕ, ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ με δείγματα που συλλέξαμε τη περίοδο March–December 1995»
– σ.σ. Σε αυτές τις υπέροχες οικογένειες ιών αλλά και βακτηρίων πάντοτε υφίσταται μια πολυμορφία είτε σε βαθμό ορότυπων ή στελεχών ή όπως αλλιώς ξεχωρίζουν τους δίδυμους, τρίδυμους και ..εκατοντάδυμους αδελφούς. Π.χ. για τον γνωστό ιό των ανθρώπινων θηλωμάτων (HPV) έχουμε αν θυμάμαι καλά καμιά 200αριά για το βακτήριο πνευμ/κος έχουμε καμιά 100στή και ακόμα ‘ανακαλύπτουν’ και νέα αδελφάκια, αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι κάτι καινούριο ή ολίγον διαφορετικό που ‘βλέπουν’ είναι κάτι που δεν υπήρχε πριν το ‘δούν’, απλή αρχαία φιλοσοφική και ελληνική λογική και ούτε σημαίνει ότι ο καινούριος αδελφός που ‘είδαν’ είναι εντελώς τυχαία ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου